Начало / Свят / Баскетболната звезда Денис Родман пише детска книга

Баскетболната звезда Денис Родман пише детска книга

Баскетболната звезда Денис Родман подготвя детска книга, съобщи dnevnik.bg, цитирайки tmz.com. Все още не се знаят подробности за съдържанието на книжката, но издателите уверяват, че „Денис. Дивият бик“ ще носи позитивно послание на децата.

Книгата е посветена на децата на Родман, а с издаването й той се опитва да засили контактите си с тях, коментират американски медии. Бившият спортист има дъщеря от първата си съпруга и син и дъщеря от третия си брак.

Според информациите Родман работи по създаването на книгата си с писателя Дъстин Уорбъртън и илюстратора Дан Монро.

Агентът на Родман Дарън Принс заявява по този повод: „Ние не просто сме въодушевени за този проект, но вярваме, че това ще е стъпка в добра посока за самия Денис.“

Американските медии припомнят, че съвсем наскоро Родман се е свързал с баща си, с който не е поддържал контакт цели 42 години. Изданията цитират и част от мемоарната му книга от 1996 г. „Лош, колкото искам да бъда“, в която той споделя за баща си следното:“Никога не съм познавал баща си Филандър Родман. Той е служил във военновъздушните сили в Ню Джърси, когато съм се родил, а когато станах на три, се върнахме в Далас, откъдето е майка ми. Направихме го, когато баща ми спря да се прибира вкъщи. Баща ми не е част от моя живот. Не съм го виждал повече от 30 години. Така че какво значи това да ми липсва?“
Копие от книгата на Родман вече може да се резервира онлайн на сайта на проекта wildrbull.blogspot.com. Екземпляр с автограф от нея се продава за 30 долара, плюс 3 долара за доставка.

Представянето на книгата се очаква през септември, когато ще бъдат разпратени до получателите им и всички предварително заявени копия. Издателите планират да направят световно турне за представянето на книгата в САЩ, Лондон, Германия, Австралия и Канада.

Прочетете още

Obrázek WhatsApp, 2024-23 v 19.02.25_91b068b1

Теодора Димова заслужи „Цветето на Хеликон“

Така тя направи и дубъл Наградата се връчва на най-продаваната книга сред онези, които са …