Начало / България / Първите клиенти влязоха в новата книжарница „Хеликон-Шишман”

Първите клиенти влязоха в новата книжарница „Хеликон-Шишман”

„Жената с огледалото” на Ерик-Еманюел Шмит, „Аз съм пратеникът” на Маркъс Зюсак , „Сега и завинаги” на Нора Робъртс и „Петдесет нюанса сиво” на Е Л Джеймс бяха първите купени книги от новооткритата книжарница от веригата „Хеликон”. Тя се намира на ъгъла на софийските улици „Цар Шишман” и „Юрий Венелин”, срещу 7-ма гимназия.

Това е петата книжарница „Хеликон” в столицата. Другите четири се намират на пл. „Славейков” №1; бул. „Александър Стамболийски” №17; бул. „Патриарх Евтимий” №68 и във фоайето на „Гранд хотел България” на бул. „Цар Освободител”.

Работното време е:  9.00 – 20.30 ч. от понеделник до събота, в неделя – от 10.00 до 19.00 ч. В новата книжарница могат да се купят най-нашумелите бестселъри, както и биопродуктите, запазена марка на „Хеликон”.  За детската литература е отделен специален кът.

Веригата  „Хеликон” е създадена преди 20 години и има обекти в 12 града на страната. Предлага над 38 000 заглавия на български език, множество чуждоезични издания, електронни четци, е-книги, игри, биопродукти и различни видове аксесоари.

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …