Начало / Свят / Книжарница само за детски книги отвори врати в Есекс

Книжарница само за детски книги отвори врати в Есекс

Нова детска книжарница отвори врати в Есекс, Англия, съобщи thebookseller.com. Обектът с дългото име „Jacqson Diego Story Emporium in Westcliff-on-Sea” официално работи от 7 август, специализира в литература за читатели до 13 години. До момента продажбите са обещаващи. Книжарницата предлага интерактивни услуги, както и творби на най-различни езици.

Джаклин Джонсън, която е собственик, коментира, че макар да разбира, че в момента времената са тежки за независимите книжарници, това няма да й попречи да следва мечтата си. Тя добави: „Всеки, който е посещавал книжарницата е оставал доволен, а децата разказват на приятелите си за нея. Страхотно е, когато имаш идея и се оказва, че тя е успешна и в реалността. Много хора ме питаха за дали съм луда, че да отварям книжарница, но аз обичам четенето и книгите и трябва да следвам мечтите си. Не съм очаквала да имаме успех още през първата седмица, но до момента резултатите са феноменални”.

Фото: thebookseller.com

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

3 (4)

Ясни са номинациите за Награда „Хеликон“ 2022!

След професионално изчитане на преобладаващата част от белетристичната продукция в България, публикувана между октомври 2021 …