Начало / България / Излезе втора книга от поредицата „Любовни истории от Швеция”

Излезе втора книга от поредицата „Любовни истории от Швеция”

Излезе втората книга от поредицата „Любовни истории от Швеция” на издателство „Апостроф”. Серията стартира преди месец с „Лято на Лилязее” от Инга Линдстрьом. Вторият роман на германската писателка е „Конете от Катаринаберг“.

Сюжетът на романа  отвежда в красивия замък „Катаринаберг“, където главната героиня Ева, като служител на аукционна къща и специалист по история на изкуството, трябва да даде оценка на колекция от антики. Този служебен ангажимент тя решава да съчетае с дълго планираната почивка с дъщеря си Аника – прекрасна млада дама, която обаче е изпаднала в тежка депресия след нелепата смърт на баща ѝ. Обкръжението на конете обаче се отразява благотворно на Аника. Тя си възвръща увереността, смелостта и желанието за живот. А майка й среща новата си любов.

Инга Линдстрьом е псевдоним на известната германска писателка, сценаристка, журналистка и драматург Кристиане Задло. Под този псевдоним тя пише любовни и семейни истории, чието действие се развива в Швеция. Книгите ѝ са изпълнени с много  романтика и напрежение. Действието им се развива на фона на приказни пейзажи: романтични езера, прекрасни къщи, уютни кафенета, живописен архипелаг.

„Конете от Катаринаберг“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

nac

Рене Карабаш: Всички търсим своята божествена половина

„Писма на Омар до бъдещата му съпруга“ е книга, създадена по всички правила на епистоларния …