Начало / Свят / Близък приятел на Уитни Хюстън написа книга за нея

Близък приятел на Уитни Хюстън написа книга за нея

Поредна книга за починалата скоро певица Уитни Хюстън ще излезе на книжния пазар, съобщи „USA Today”. „Уитни, която познавам” ще бъде в книжарниците в САЩ от 31 юли. Автор е Бейби Уинанс  – R&B и евангелистки изпълнител. Двамата са били много близки приятели през последните 28 години от живота на певицата.

Те направили споразумение, преди много години, наречено „Пактът”. Всеки споделял всичко на другия и можел да разчита, че то ще остане в тайна. „Уитни знаеше, че може да ми каже всичко и то ще си остане между нас”, коментира певецът. Той твърди, че макар да е разкрил много неща за нея, други ще си останат завинаги в тайна.

Макар никога да не я е виждал да използва наркотици, Уинанс е на мнение, че тя е използвала някакви субстанции, били те и леки. Той разкрива в творбата си как таблоидите, цялото внимание и шум около нея бавно я съсипали. Хюстън придобила най-различни странни навици, които я направили много труден за общуване човек.

Изпълнителят защитава и бившия съпруг на поп-кралицата Боби Браун, който беше често обвиняван за лошото й психическо състояние. „Той направи всичко по силите си. Знаеше, че тя няма да е добра съпруга и й го каза, още преди да се оженят. Обичаха се, макар никой да не разбираше как. Аз също не разбирах, но бях на страната и на двамата”, завършва 49-годишният Уинанс.

Уитни Хюстън почина на 11 февруари тази година на 48-годишна възраст. Тя бе открита безпомощна в банята си в Бевърли Хилс. На 22 март следствието разкри причината за смъртта – удавяне, комбинирано със сърдечно заболяване и употреба на кокаин.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

AAAABQU8LfvflLbWoWwznrf2GXx6lAdu0AcKYU49aiTtcoQnQZMCsLhqaDiWF2ttWYqDhtScSso3QEnm9sAaw-KomUcwVbHy

„Нетфликс” превърна в мания исторически романс

„Херцогът и аз” стана най-продавана за броени дни Книгата излиза още през 2000-а и е …