Начало / Свят / Станаха ясни победителите от месечни награди за ревюта

Станаха ясни победителите от месечни награди за ревюта

Станаха ясни победителите от месечните награди за ревюта „Критикъл Хит”, съобщи electricliterature.com. Бяха обявени най-добрите ревюта за юли според сайта. Наградите се дават в три категории – най-добро разбиране, най-добро четене между редовете и най-добър контрапункт.

В първата категория – най-добро разбиране, беше отличена Джоана Фейтман за ревюто си върху „Какъв трябва да бъде човек” от Шийла Хети. Фейтман отбелязва, че Хети е добра като разказвач, а и разяснява важните въпроси в книгата. Творбата разказва за животана съвременните артисти.

Във втората категория – най-добро четене между редовете, беше премирано ревюто на Андрю О’Хаган върху „Писмата на Ърнест Хемингуей, том 1, 1907-22”. Макар никой да не е искал нова биографична книга за Хемингуей, О’Хаган прави така, че това четиво да изглежда любопитно. Той описва писателя като „най-големия фалшификатор”.

В последната категория – най-добър контрапункт, е отличена Катрин Лейси и нейното ревю върху „Истината за Мари” от Жан-Филип Тусен. Лейси дава контрааргументи на всяка една теза, поставена в романа.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

icons8-team-sBbm92cRIQo-unsplash

Как работи Биткойн?

Разглеждайки какво представлява криптовалута с нейния блокчейн, ще се потопим в сравнения на биткойн с …