Начало / Свят / Излиза нова книга от Доли Партън

Излиза нова книга от Доли Партън

В края на тази година ще излезе нова книга от известната кънтри певица Доли Партън, съобщи „Лос Анджелис Таймс”. Творбата ще се казва „Мечтай още” и ще бъде на англоезичния книжен пазар от ноември. Издателство е „G.P. Putnam’s Sons”.

Издателската къща описва книгата като „вдъхновяваща мъдрост”. Тя е базирана на реч, която изпълнителката е изнесла пред студенти в университета „Юнивърсити ъф Мемфис” през 2009 г.
В изявление относно книгата Партън казва: „Знам, че съм научила неща в живота, които са важни, поне за мен, и мисля, че може би е добра идея да ги предам нататък. Не като съвет, а като информация, която ми е помогнала през годините. Да споделяме, а не да хабим. Ако имаш късмет, мечтите ти никога няма да умрат. Дори да не ги постигаш, ако се стремиш към тях винаги, никога няма да си провал”.

„Мечтай още” не е първата книга на Доли Пъртън. През 1994 г. беше публикувана нейната автобиография „Доли: моят живот и други недовършени неща“. А по-късно излезе и детска книга от певицата, „Аз съм дъга”.

Доли Партън е американска кънтри певица, текстописка, композитор и актриса, родена през 1946 г. Започва кариерата си едва 13 годишна. Тя е носителка на 7 награди „Грами” и 10 от Асоциацията на кънтри музиката в САЩ. 26 нейни песни са достигали №1 в класациите в Америка. Продадени са над 100 милиона копия от нейни албуми.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1b3c5e96e7abdfd7322b5e9a9cd08247

Дневници на Дарвин изчезнаха от Кеймбриджкия университет

Ценните документи липсват в библиотеката вече 20 години Дневниците, в които присъства и еволюционното дърво, …