Начало / Свят / Излиза нова книга от Доли Партън

Излиза нова книга от Доли Партън

В края на тази година ще излезе нова книга от известната кънтри певица Доли Партън, съобщи „Лос Анджелис Таймс”. Творбата ще се казва „Мечтай още” и ще бъде на англоезичния книжен пазар от ноември. Издателство е „G.P. Putnam’s Sons”.

Издателската къща описва книгата като „вдъхновяваща мъдрост”. Тя е базирана на реч, която изпълнителката е изнесла пред студенти в университета „Юнивърсити ъф Мемфис” през 2009 г.
В изявление относно книгата Партън казва: „Знам, че съм научила неща в живота, които са важни, поне за мен, и мисля, че може би е добра идея да ги предам нататък. Не като съвет, а като информация, която ми е помогнала през годините. Да споделяме, а не да хабим. Ако имаш късмет, мечтите ти никога няма да умрат. Дори да не ги постигаш, ако се стремиш към тях винаги, никога няма да си провал”.

„Мечтай още” не е първата книга на Доли Пъртън. През 1994 г. беше публикувана нейната автобиография „Доли: моят живот и други недовършени неща“. А по-късно излезе и детска книга от певицата, „Аз съм дъга”.

Доли Партън е американска кънтри певица, текстописка, композитор и актриса, родена през 1946 г. Започва кариерата си едва 13 годишна. Тя е носителка на 7 награди „Грами” и 10 от Асоциацията на кънтри музиката в САЩ. 26 нейни песни са достигали №1 в класациите в Америка. Продадени са над 100 милиона копия от нейни албуми.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

172165506_1462158197456938_4623569405_n

Обидно малко книги се превеждат на английски

Американците четат рядко преводна литература Англосаксонският книжен пазар е огромен – и това е факт, …