Начало / Свят / Стивън Кинг: Обичам да докосвам книгите, е-публикуването ще бъде на втори план

Стивън Кинг: Обичам да докосвам книгите, е-публикуването ще бъде на втори план

Новата книга на Стивън Кинг, „Joyland”, ще излезе на англоезичния книжен пазар през юни 2013 г., съобщава thebookseller.com. Издателство е „Хард Кейс Крайм”. Творбата ще бъде публикувана първо в печатен вариант, а по-късно в електронен формат. „Като дете много обичах да докосвам книгите и поради тази причина е-публикуването ще бъде на втори план поне още веднъж. Който бърза да прочете книгата, ще трябва да си я купи в буквалния смисъл”, заяви Кинг.

Действието се развива през лятото на 1973 г. и разказва за студента Девин Джоунс. Той отива на работа в увеселителен парк в Северна Каролина и се сблъсква с жестоко убийство и съдбата на умиращо дете. Двете неща ще променят живота му завинаги.

Главният редактор на издателството Чарлс Ардай  казва: „Това е спираща дъха, красива, сърцераздирателна книга. История за порастването и остаряването, както и за тези, които не успяват стигнат дотам, защото смъртта ги посещава преди да им е дошло времето. Дори най-коравосърдечните читатели ще бъдат развълнувани”. Ардай допълва, че когато прочел книгата, изпратил съобщение на автора: „По дяволите, Стив, разплака ме!”.

Свързани заглавия
Стивън Кинг подготвя нов ужас
Стивън Кинг: В Америка всички трябва да плащаме честно своя дял

Книгите на Стивън Кинг тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

224706_b

Да следваш последните птици на света

Зорница Гроздева, Хеликон Велико Търново Нежен и лиричен разказ за себеотрицанието в името на обещание, …