Начало / България / Лекар разбулва мистериите на чакрите

Лекар разбулва мистериите на чакрите

От 21 май на книжния пазар ще се появи книгата на Робин Кели „Човешката ДНК – антена към Вселената”. В нея авторът разгадава една от най-големите загадки в биологията – как клетките ни взаимодействат в такъв съвършен синхрон и позволят на тялото да функционира в невероятна хармония. Отговорът на тези въпроси дава възможност да се разбулят мистериите на чакрите, телепатията, интуицията и творческите способности.

Робин Кели е практикуващ семеен лекар, който съчетава традиционната с холистичната медицина. „В „Човешката ДНК – антена към Вселената“ науката и философията са  балансирани с лични истории, примери от практиката му, както и упражнения.

Книгата е обявена за най-добра научна книга за 2008 г. от Best Books Awards Winner (USA) и е наградена за книга на годината за 2007 г. от ForeWord Magazine Book of  the Year Awards (USA).

Откъс от книгата тук

 

ОТЗИВИ

„Всеки, който се интересува от изкуството на изцелението на тялото и душата, трябва да прочете тази безценна книга.“
проф. Стивън Аонг, президент на Световната фондация по природна медицина (WNMF)

„За да стане по-добър лекар, д-р Робин Кели се впуска в епично пътешествие, което преобразява живота на пациентите му, неговия собствен живот, а вероятно ще направи същото и с вашия. Като преплита познанията на традиционната западна медицина  с философията на Изтока и откритията на квантовата физика, авторът създава силна рецепта за самолечение и личностно усъвършенстване. Изпълнена със смайващи научни прозрения, хумор, мъдрост и сърдечност, „Човешката ДНК – антена към Вселената” е удоволствие за читателя.”
Брус Липтън, биолог и автор на „Биология на убежденията”

„В „Човешката ДНК – антена към Вселената” науката и философията са чудесно балансирани с лични истории и примери от практиката на д-р Робин Кели. Да, в книгата има наука, диаграми и обяснения. Авторът представя и обяснява велики идеи като зайците на Фибоначи, златното сечение и смисъла на кадуцея. Четенето на тази книга е все едно да получиш образование в университет по свежи идеи, без да се налага да седиш в зала с още няколкостотин студенти! Чудесна книга за всички, които са започнали своето търсене на нови идеи и познание, както и за хората, които за пръв път ще се срещнат с тези концепции, представени от д-р Робин Кели по изключително четивен и приятен начин.”

MyShelf.com.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

222881_b

„Невидимият огън” е трилър от поредния Дан Браун

Хавиер Сиера пише точно като славния си колега Книгата наистина впечатлява – спечелила е например …