Начало / България / Пътеводителят за Беласица с премиера в Петрич

Пътеводителят за Беласица с премиера в Петрич

Община Петрич, Дирекцията на Природен парк „Беласица” и Българска фондация Биоразнообразие организират първото представяне на туристическия пътеводител за Беласица.Премиерата ще се на 3 април (вторник) от 11:00 часа в залата на община Петрич.

Туристическият пътеводител за Беласица е първи опит да се събере и поднесе на читателя новото и интересно туристическо лице на планината. Автор и съставител е Латинка Топалова-Жежиха, редактор – Радостина Ценова. Автор на снимките е Пьотр Жежиха. Картите са изработени от Таня Георгиева-Шнел и Владимир Милушев, а профилите от Таня Георгиева-Шнел и Пьотр Жежиха.

Пътеводителят е предназначен за любители на приключения, които са готови да пътешестват до една непозната и привлекателна дестинация, включваща три държави – България, Македония и Гърция. Книгата представя разнообразните възможности за туризъм в Беласица и нейното подножие. Въпреки че акцентът пада върху България, пътеводителят е разделен на три части и поднесената информация за съседните страни дава възможност за сравнително пълна представа за района.

„Беласица. Пътеводител: България – Македония – Гърция“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

paul-mccartney-lyrics

Пол Маккартни събра живота си в 1000 страници

The Lyrics: 1956 to the Present излиза през ноември Новината ентусиазира почитателите на музиканта, който …