Начало / Любопитно / Пълният справочник за рака

Пълният справочник за рака

Две жени преборили успешно болестта споделят

 

Време беше цялата информация, нужна на болните от рак, да бъде събрана на едно място, за да могат заболелите да преминат през трудните решения за лечението и да някой да ги насочи към най-важните причини за болестта. Всичко това те могат да намерят в този ясен и практичен справочник.

Той е третото преработено и допълнено американското издание от двете от най-прочутите авторки, които са се преборили успешно с рака. Затова техният източник е безценен за онкоболните, за техните семейства и за лекарите. „Пъл¬ният справочник за рака” насърчава всеки читател да предприеме интегративен подход в раковата профилактика, а предлаганото лечение и оздравяване е ефективно съчетание от алтернативни и конвенционални методи. Медицински издържана, преливаща от знания и човечност, тази енциклопедия изпълнява обещанията, които дава.

Кои са тези две прочути жени? Лийс Н. Олшулер е лекар натуропат, член е на Борда на Американската асоциация по натуропатична онкология, добре познат специалист, лектор, автор, тя медик, практикуващ интегративна медицина. Каролин Ан Газела е съавтор, журналист на здравни теми и издател на „Начъръл Медисин Джърнъл“.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

227725_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (22 февруари – 28 февруари)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Законът на невинността от Майкъл Конъли 2. Минута до полунощ от Дейвид …