Начало / Любопитно / Пълният справочник за рака

Пълният справочник за рака

Две жени преборили успешно болестта споделят

 

Време беше цялата информация, нужна на болните от рак, да бъде събрана на едно място, за да могат заболелите да преминат през трудните решения за лечението и да някой да ги насочи към най-важните причини за болестта. Всичко това те могат да намерят в този ясен и практичен справочник.

Той е третото преработено и допълнено американското издание от двете от най-прочутите авторки, които са се преборили успешно с рака. Затова техният източник е безценен за онкоболните, за техните семейства и за лекарите. „Пъл¬ният справочник за рака” насърчава всеки читател да предприеме интегративен подход в раковата профилактика, а предлаганото лечение и оздравяване е ефективно съчетание от алтернативни и конвенционални методи. Медицински издържана, преливаща от знания и човечност, тази енциклопедия изпълнява обещанията, които дава.

Кои са тези две прочути жени? Лийс Н. Олшулер е лекар натуропат, член е на Борда на Американската асоциация по натуропатична онкология, добре познат специалист, лектор, автор, тя медик, практикуващ интегративна медицина. Каролин Ан Газела е съавтор, журналист на здравни теми и издател на „Начъръл Медисин Джърнъл“.

Прочетете още

namereni_ot-_chudesata_cover

Книгата с пътеписи „Намерени от чудесата“ ни повежда из слабо познати места в България

Авторът на нашумелите приключенски сборници „Повторени сънища” и „Времето гледа с десет очи” Николай Н. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.