Начало / България / Литературен рок поход в Панагюрище

Литературен рок поход в Панагюрище

Своеобразен литературен „Рок поход“ стартира през седмицата издателство Addix. По покана на община Панагюрище и градска библиотека „Стоян Дринов“, и с участието на Звезди Керемидчиев от легендарните „Ахат“ рок издателството представи на почитателите на бунтарската музика в града книгите от своя каталог, съобщи „Дневник“, позовавайки се на azcheta.com.

 В изпълнения предимно с млади хора салон на театър „Дом-паметник“ бяха представени книгите „Историята на Judas Priest“, „AC/DC – двете страни на славата“, „KISS – Зад маската“, „Истината за Metallica“ и много други. Във връзка с автобиографията на Иън Гилън, Звезди Керемидчиев разказа и за записите по албума „Made in USA“, правени в Greg Rike Productions – същото студио, в което са работили легендарни групи, включително и Deep Purple.
След представянето на книгите на Addix, вечерта продължи с кавър изпълнения от рок бандата Ice Rock. По време на песента „Smoke On The Water“, Звезди спонтанно излезе на сцената и взриви публиката със своя „Гилън“-глас.

„Ще продължим своя „рок поход“ и в други градове на страната, за да радваме със слово и музика всички почитатели на рока“, обещава издателят Милен Велков

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

226478_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (3 май – 9 май)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Глина от Виктория Бешлийска 2. Живот в скалите от Мария Лалева 3. …