Начало / Любопитно / „ИПОлогия на храненето. За диетите, за душата и борбата с килограмите“ от Ипократис Пападимитракос (анотация)

„ИПОлогия на храненето. За диетите, за душата и борбата с килограмите“ от Ипократис Пападимитракос (анотация)

„ИПОлогия на храненето“ е първата книга на известния диетолог, психолог и кинезитерапефт Ипократис Пападимитракос. В нея Ипократис не само разкрива какво според него е „нормално“ хранене, но и средствата, с които да се постигне. Авторът разобличава митовете за напълняването и обяснява реалните причини за него, разкрива тънкостите около качеството и количеството на храната, дори споделя своята лична диета.

За първи път в книгата гуруто на диетите разкрива прословутия „метод на Ипо“ и тайната на „свободния ден“, когато са позволени всички храни. Особено място е отделено за съветите на Пападимитракос за храненето при децата или по-точно на съвременните „модерни“ деца, за затлъстяването и стреса при тях, за емоционалните фактори, които им оказват влияние, за детската депресия. В приложенията към книгата всеки може да намери най-подходящата за него диета, а на последните страници са поместени универсални 12 трика за регулиране на килограмите.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Cover

Одисей и изгубеният рай на носталгията

Юлия ПЕТКОВА „Незнанието“ от Милан Кундера в превод на Боян Знеполски На гръцки „завръщане“ е …