Начало / България / Дебат върху „Безподобните” в „Червената къща”

Дебат върху „Безподобните” в „Червената къща”

Центърът за култура и дебат „Червената къща“ (София) организира на 20 март, вторник, от 19 ч дискусия по книгата на  Райна Маркова и Юлий Давидов „Безподобните”. Дебатът, който ще се проведе в зала „Пеша Николова”, ще бъде в рамките на рубриката „Критически квартет”. Модератор ще бъде Николай Бойков. Другите участници са Ангел Игов, Мая Горчева и Николай Аретов.

Това е вторият сезон на „Критически квартет”. „Опитваме се да създаваме пространство на срещата и общностното говорене, където говорещите заедно с присъстващите интерпретират конкретно литературно произведение от случващата се тук и сега българска литература. Място, където звучи живото критическо слово, свързваме се чрез книгите, артикулираме съ-гласията и не-съгласията си, мненията и съ-мненията си”, споделят организаторите.

Входът е свободен. За повече информация за книгата и авторите, резервация на място в залата и повече информация моля посетете www.redhouse-sofia.org/Event.aspx?id=7828, или звъннете на тел. 02/ 988 81 88, (+ 359) 885 82 85 32 – за мобилни телефони, или пишете на office@redhouse-sofia.org.

„Безподобните” на Райна Маркова и Юлий Давидов тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1570188156

Честит 24 май – нека пишем мъдро и разумно, с любов!

Нали и Ран Босилек така е описал най-скъпоценното, което притежаваме − родната, българска реч: Родна …