Начало / Ревюта / Романс за онези, които обичат аромата на книгите

Романс за онези, които обичат аромата на книгите

Връщането в миналото изцерява главната героиня

Sarah

„Лека нощ, Джун“ е за трудните моменти в живота – и начина, по който ги преодоляваме. Романтична и философска едновременно, книгата на Сара Джио е от ония творби, чието действие се развива в книжарница. Джун тъкмо е научила тъжна новина – починала е леля ѝ… Възнамерява да се оправи набързо със завещаното, но планът ѝ бързо се променя!

Всъщност още щом стъпва в книжарницата, която е принадлежала на леля Руби, а вече е нейна…

Романът пресъздава света на книгите по един впечатляващ начин – една от нишките в „Лека нощ, Джун“ е посветена на Маргарет Уайз Браун. Талантливата писателка създава едни от най-хубавите детски книги в първите десетилетия на миналия век. Точно тя е загадъчната приятелка на леля Руби в „Лека нощ, Джун“. И когато Джун намира кореспонденцията им, е време да преоцени приоритетите си в живота.

Четивна и мъдра книга е „Лека нощ, Джун“ – мъдра, защото повдига завесата пред житейската философия на изгубени за нас поколения от миналия век. Помага ни и да погледнем към света на книгите непредубедено. Сара Джио постига своето и с любовните нотки, които присъстват и в този неин роман. И които правят „Лека нощ, Джио“ романс, достоен за онези, които обичат аромата на книгите.

5354edd0-ea0e-4b10-bce9-5e6188927807

Сара Джио е известна с романтичните си, стоплящи сърцето истории. Тя пише с голям успех за важни емоции като тъгата и радостта. Писателката се харесва много и на почитателите на Колийн Хувър

Текст Краси Проданов
Снимка от Printz Publishing

Прочетете още

Gri2

Топ книгата: Интрига с щемпела на Гришам

Писателят е силен и далеч от съдебната зала „Призраци на Камино“ е третата история, от …