Начало / Свят / Принцесата на Норвегия написа нова книга за ангели

Принцесата на Норвегия написа нова книга за ангели

Принцесата на Норвегия Марта Луиза е написала книга, в която дава съвети на читателите как да си говорят с ангели, съобщи actualno.com, цитирайки Франс прес. Книгата „Тайните на ангелите“ е написана в съавторство с писателката Елизабет Норденг и е вече на пазара.

„Около нас има безброй ангели, които винаги, при всякакви обстоятелства искат да ни помогнат. Те са реални. Те съществуват“ – твърдят авторите на книгата в предговора. Писателките се надяват, че с помощта на „Тайните на ангелите“ читателите ще разберат как да влизат в контакт с тези същества.
„Тайните на ангелите“ е втората книга на Марта Луиза и Елизабет Норденг. Първата се казваше „Открий своя ангел-хранител“ (Discover your Guardian Angel) и беше издадена през 2009 г.

40-годишната принцеса Марта Луиза, която е четвърта в онаследяването на трона, се отказа от кралската титла и повечето си официални задължения, за да води живот като този на обикновените хора. В страната си тя често е обект на присмех. Норвежците се забавляват с това, че тя е основала собствена „школа на ангели“.
Принцесата възприема спокойно критиката. По думите й в свободна страна като Норвегия всеки има право да изразява мнението си. Норвежката принцеса Марта Луиза, която се обяви за ясновидка, има център за алтернативно образование. Тя заяви, че иска да помогне на всички хора да се научат да разговарят с ангели.
На сайта й се казва, че тя започнала да общува с ангели още като ученичка, предаде Ройтерс. „За пръв път влязох в контакт с ангел, когато се занимавах с коне. По-късно разбрах колко ценен е този невероятен подарък. Затова искам да го споделя с останалите“, казва Марта Луиза.
Принцесата е първото дете на норвежкия крал Харалд V и съпругата му Соня.

Прочетете още

Obrázek WhatsApp, 2024-23 v 19.02.25_91b068b1

Теодора Димова заслужи „Цветето на Хеликон“

Така тя направи и дубъл Наградата се връчва на най-продаваната книга сред онези, които са …