Начало / Свят / Излизат обновена биография на Уитни Хюстън и 12 нови е-книги

Излизат обновена биография на Уитни Хюстън и 12 нови е-книги

Предстои да излезе обновената автобиография на Уитни Хюстън, съобщава thebookseller.com. Авторът е Джеймс Робърт Париш, а издателството – „Джон Блейк Пъблишинг”. „Уитни Хюстън: 1963-2012: Ние винаги ще те обичаме” ще бъде на книжния пазар от 23 февруари, като ще излезе едновременно на хартиен и на електронен носител.

Биография на певицата от същото издателство и автор беше публикувана през 2009 г. Преиздаването й с допълнения се прави заради нейната неочаквана смърт на 11 февруари. Междувременно 12 нови електронни книги за изпълнителката се появиха през последните около 24 часа.

Уитни Хюстън е американска поп певица, родена в Нюарк, Ню Джърси, през 1963 г. Изявява се и като актриса и продуцент. Известна е с прозвището „Гласът”. Продадени са над 170 милиона копия от нейни албуми. Печелила е 6 награди „Грами”. Постиженията й я правят една от най-успешните изпълнителки. Най-известният й филм е „Бодигард” от 1992 г., в който си партнира с Кевин Костнър. Песента към филма „I Will Always Love You” се е превърнала в една от вечните балади. Години преди смъртта си Хюстън губи своя глас в резултат на проблеми с наркотици. На 11 февруари 2012 г. беше намерена мъртва във ваната на хотел в Бевърли Хилс. Певицата ще остане в историята като един от най-големите таланти в музикалния бизнес.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

batman-with-money

Комикс се продаде за повече от 2 млн. долара

Първият брой на „Батман” смени собственика си Излиза през 1940-а, като тогава струва по будките …