Начало / България / Дилов-син представи „Дневникът на малкия Нострадамус” в Бургас

Дилов-син представи „Дневникът на малкия Нострадамус” в Бургас

При голям интерес премина премиерата на „FaceБуки II. Дневникът на малкия Нострадамус” –  последната книга на Любен Дилов-син в „Хеликон-Бургас.„По традиция се старая да правя представянията си първо в Бургас, а след това в София, защото тук е по-топло, а и още от времето на „Кукубенд”  – мине ли купонът добре в Бургас, минава добре навсякъде. Бургаската публика е моя еталон”, заяви Дилов-син.

Работата по втората книга на „FaceБуки” е започнала в средата на миналата година. Отначало Дилов-син е търсил вицове за малкия Нострадамус в руски, немски и английски сайтове, но успех е имал само в един руски портал.

„Малкият Нострадамус, българинът, няма никакви проблеми с бъдещето – то е предсказуемо,той има проблеми с миналото,защото  България се променя всеки ден и в този смисъл книгата е доста по-политическа от предишната”, сподели Дилов-син. Той призна, че голяма част от текстовете не са негови, а подарък от други хора, които просто е интерпретирал. За него авторите и публиката се сблъскват в интернет пространството, затова той качвал своите текстове в нета, за да бъдат четени свободно или срещу минимално заплащане.

Дилов-син обаче подчерта, че е отявлен противник на споразумението АКТА.

Той обеща на приятели и почитателите си от Бургас представяне през март на „Седем часа разлика“ в компанията на бургаските актьори от сериала.

Авторът на  „FaceБуки II. Дневникът на малкия Нострадамус”получи и една нестандартна изненада – представителка на селски литературен клуб от с. Врабево общ.Троян му връчи подарък -компилация от закъснял новогодишен и подранил мартенски символ-поетична книга,картичка и ръчно изплетени мартенички. „Можеще да сложите и една кора великденски яйца – пошегува се Дилов.

Книги от Дилов-син тук

Прочетете още

Obrázek WhatsApp, 2024-23 v 19.02.25_91b068b1

Теодора Димова заслужи „Цветето на Хеликон“

Така тя направи и дубъл Наградата се връчва на най-продаваната книга сред онези, които са …