Начало / Свят / Кенет Брана отново ще разплита мистериите на Агата Кристи

Кенет Брана отново ще разплита мистериите на Агата Кристи

Ролята на Еркюл Поаро му пасна

kenneth-branagh-sets-impressive-cast-for-his-supernatural-thriller-project-a-haunting-in-venice

Брана режисира дотук два филма по творби на славната писателка, а ето че сега още един сюжет ще се облече във визия. A Haunting in Venice, както е работното заглавие на продукцията, ще бъде създаден по мотиви от „Празникът на Вси светии”, роман, който излиза през 1969 г. Бъдещият филм е наречен „страховит свръхестествен трилър”.

Действието ще се развива в следвоенна Венеция – в навечерието на Хелоуин. Поаро вече е пенсионер, като по своя воля се изолирал от света в града с многото канали. С неудоволствие се включва в спиритуалистичен сеанс в западнал венециански дворец, но ето че един от гостите е открит мъртъв – и добрият стар детектив може да се развихри.

Разбира се, сценарият добавя повече атрактивни елементи в сюжета – според оригиналната книга на Агата Кристи действието започва в дома на мисис Оливър, но и там пада жертва по време на празненството, посветено на Вси светии. Дамата моли инспектора да се заеме със случая, междувременно Поаро се наслаждава на спокойствие в своя лондонски апартамент.

Сега новият филм разчита да привлече вниманието на зрителите още в началото на снимачния процес – работата по продукцията стартира точно на Хелоуин, който играе важна роля и в сюжета. Наред с Кенет Брана ще видим Кайл Алън, Джейми Дорнан, Камил Котин и др.

Става дума за фантастично развитие на герояобяснява режисьорът и изпълнител на главната роля. – Сюжетът е изграден върху малко известна история за загадка, отиграваща на Хелоуин в очарователно пленяващо градче. Това е голям шанс за нас да предложим нещо действително смразяващо на вярната си публика.

film

Очаква се A Haunting in Venice да излезе по екраните догодина

Информация и снимки от thathashtagshow.com и geektyrant.com

Прочетете още

429680545_1097910648270786_5463879283356387073_n

Денят на приказката е – разтворете любима история

Празниците днес са цял рояк   Посрещаме пролетта на 20 март – тя настъпи всъщност …