Начало / България / Прочетете тази книга, ако искате да сте наясно със света днес и какво ни чака утре!

Прочетете тази книга, ако искате да сте наясно със света днес и какво ни чака утре!

223143_bВ следващите десетина години роботите, киборгите и изкуственият разум ще променят толкова всеобхватно този свят, колкото никой в момента не може да си представи. Първите камиони без шофьори вече се движат по шосетата. Дронове разнасят колети и пици, по цял свят се появяват хотели и ресторанти без човешки персонал. Експертите предполагат, че в скоро време ще отпаднат към 80% от работните места, защото машините и роботите ще се справят с работата по-добре и по-изгодно. Дори и сега работят едва половината от всички хора, което означава, че в бъдеще 90% от нас няма да имат работа. Тогава какво ще правим и по кой път ще тръгнем като човечество и общество?

Политическата, икономическата и обществената система на 20 век се провали, но старите политически и медийни елити правят всичко възможно да я задържат и се противопоставят на всяка нова концепция. Те се опитват да дискредитират като „фалшиви новини“ или „дясна пропаганда“ всякакви несъгласия и забележки към погрешното си досегашно поведение. Въпреки че тайното световно правителство се отнася все по-брутално към своите критици, силата му отслабва, защото все повече хора се събуждат и прозират мръсната им игра, а това вече докарва управляващите до лудост.

Изборът на Доналд Тръмп за 45-ти президент на Съединените щати трайно повлия на света. Но не този политик е проблемът, както много често се твърди. Той е много повече резултат от дългогодишните политически засечки и несполуки, продукт на лицемерието, лъжата и невежеството на господстващия западен елит, който копае гроба на всички нас.

Узнайте истината за избухналата истерия около „фалшивите новини“ и прочетете повече за онези разкрития на НАСА и Ватикана, които средствата за масова информация премълчават.

Топ актуална, превъзходно проучена, вълнуващо написана и независима,“Някои ги наричат Фалшиви новини, а други – откровения!“ ще отвори очите ви за днешния свят и какво ни чака в близко бъдеще!