Начало / България / Читателски чат и телефон функционират вече в „Хеликон”

Читателски чат и телефон функционират вече в „Хеликон”

Книжари предлагат информация и поръчки онлайн от 10 до 17 ч.

aaron-burden-v0HbU2CNJFs-unsplash

Трудният момент дава на всички ни възможност да обогатим начина, по който общуваме – и така се раждат прекрасни нови инициативи! Точно от тях са читателският чат и телефон, които разкри онлайн книжарницата на „Хеликон”. Докато „каменните” обекти затвориха в знак на социална ангажираност и солидарност с извънредните мерки, виртуалният „Хеликон” работи на все по-високи обороти. Вместо да изживяват дълги и празни дни пък част от книжарите се превърнаха във вещи консултанти, които са готови да дадат съвет, да помогнат да намерите търсената книга и да придвижат поръчката, така че четивото да е в ръцете на читателите си възможно най-скоро.

chat

Чата може да видите лесно и бързо, стига да отворите онлайн книжарницата с познатата марка. В долния десен ъгъл на устройството ви ще се появи симпатичен надпис „На линия сме…

Пишат ни за всякакви неща – споделя Мая Касабова, един от „виртуалните” книжари на „Хеликон”. – Търсят се книги, като заглавията са повече от разнообразни. Питат ни за такива, на които е отбелязано, че са изчерпани, или пък молят за помощ при придвижване на поръчката.

Интересното е, че читателският чат на „Хеликон” вече привлича и англоезични читатели, иначе българските търсят например семейни романи като „Малки жени” или пък с астрологична тематика. Много са тези, които питат за книги за по-възрастните си роднини и родители, които сега са принудени да спазват по-тежък режим на социална дистанция – да речем, „Мостовете на Медисън” или подобно четиво. Радостното е, че всички тези въпроси получават веднага отговор, защото книжарите знаят как да упътят, какво да препоръчат, къде да акцентират…

Всичко това важи и за читателския телефон – на 02 460 40 40 може да зададете въпроса си и тутакси да получите компетентна консултация по отношение на хилядите заглавия в онлайн книжарницата на „Хеликон”. Заповядайте – прекрасна е възможността и в тези времена да поговорим с някого, който обича книгите, при това книжар.

Лира.бг по информация от книжарска верига „Хеликон”

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

215173_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (17 август – 23 август)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Живот в скалите от Мария Лалева 2. Изкупление от Дейвид Балдачи 3. …