Начало / Свят / Актрисата Деми Мур ще разкаже живота си срещу 1,5 млн. долара

Актрисата Деми Мур ще разкаже живота си срещу 1,5 млн. долара

Известната холивудска актриса Деми Мур ще пише книга за развода си с актьора Аштън Кътчър. Звездната двойка се разпадна след 6-годишен брак. Причината за раздялата е увлечението Кътчър по млада блондинка.

„Аз винаги съм се бояла, от възможността моя любим да ме изостави, но все пак това не е най-големият ми страх. Щом отношенията не вървят, означава, че човекът до теб вече не е твой. Повече от всичко се страхувам от старостта”, цитира актрисата списания „Hello”.

Деми Мур обещава да не скрие нищо от публиката  и ще разкаже откровено всички подробности около раздялата, както и за проблемите си с наркотиците, алкохола и брака си Брус Уилис. Издателите са сигурни, че книгата ще се превърне в бестселър. Все още не се съобщава заглавието и кога ще бъдат публикувани мемоарите, но е ясен хонорара за актрисата – 1,5 млн. долара.

Мур, която ще навърши 50 години през ноеври т.г., става популярна след участието си през 80-те години в няколко тийнейджърски ориентирани филма, а по-късно се превръща в една от най-известните актриси в Холивуд. Участвала е в 33 филма. В България е известна с участието си във „Неприлично предложение“ (1993). Нашумява с голата си снимка като бременна на корицата на списание „Венити феър“ в броя за август 1991 г. През 1996 г. и 1997 г. на Деми Мур е присъдена анти-наградата „Златна малина“ в номинация за най-лоша главна роля, а през 2003 – за най-лоша поддържаща роля.

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …