Начало / Свят / Актрисата Деми Мур ще разкаже живота си срещу 1,5 млн. долара

Актрисата Деми Мур ще разкаже живота си срещу 1,5 млн. долара

Известната холивудска актриса Деми Мур ще пише книга за развода си с актьора Аштън Кътчър. Звездната двойка се разпадна след 6-годишен брак. Причината за раздялата е увлечението Кътчър по млада блондинка.

„Аз винаги съм се бояла, от възможността моя любим да ме изостави, но все пак това не е най-големият ми страх. Щом отношенията не вървят, означава, че човекът до теб вече не е твой. Повече от всичко се страхувам от старостта”, цитира актрисата списания „Hello”.

Деми Мур обещава да не скрие нищо от публиката  и ще разкаже откровено всички подробности около раздялата, както и за проблемите си с наркотиците, алкохола и брака си Брус Уилис. Издателите са сигурни, че книгата ще се превърне в бестселър. Все още не се съобщава заглавието и кога ще бъдат публикувани мемоарите, но е ясен хонорара за актрисата – 1,5 млн. долара.

Мур, която ще навърши 50 години през ноеври т.г., става популярна след участието си през 80-те години в няколко тийнейджърски ориентирани филма, а по-късно се превръща в една от най-известните актриси в Холивуд. Участвала е в 33 филма. В България е известна с участието си във „Неприлично предложение“ (1993). Нашумява с голата си снимка като бременна на корицата на списание „Венити феър“ в броя за август 1991 г. През 1996 г. и 1997 г. на Деми Мур е присъдена анти-наградата „Златна малина“ в номинация за най-лоша главна роля, а през 2003 – за най-лоша поддържаща роля.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1b3c5e96e7abdfd7322b5e9a9cd08247

Дневници на Дарвин изчезнаха от Кеймбриджкия университет

Ценните документи липсват в библиотеката вече 20 години Дневниците, в които присъства и еволюционното дърво, …