Начало / Без категория / „Замръзналото кралство 2“. Книжките по филма носят подаръци в „Хеликон“

„Замръзналото кралство 2“. Книжките по филма носят подаръци в „Хеликон“

Децата получават безплатен часовник при покупка над 10 лв.

Screen-Shot-2019-02-13-at-9.17.05-AM

„Замръзналото кралство 2“ оживя и в книжарниците с много книжки за рисуване, с лепенки или пък пълни с историите на героите от красивия филм. Ако купите от тях най-малко за 10 лв. до 26 декември, тутакси получавате подарък – часовник.

Филмът се очертава като големия хит за празниците тази година. Анимацията спечели сърцата на малките още през 2013-а, когато се появи първата част. Втората сега също предизвика невероятна вълна от радост.

Нещо интересно – втората част на продукцията постигна по-високи резултати в премиерния си уикенд от първия филм, който излезе преди шест години.

А точно тогава „Замръзналото кралство“ се превърна в най-гледания анимационен филм за всички времена. Анимацията спечели и два Оскара, като е на десето място на най-гледаните филми изобщо. Да видим сега какво ще се случи с продължението.

frozen
Часовник очаква всички деца при покупка на книги за или повече от 10 лв. до 26 декември

Но децата не се интересуват от такава статистика, за тях е по-важно какво се случва с Елза, какво прави сестра ѝ и дали те двете най-накрая ще се разберат веднъж завинаги. Забавен, изпълнен с музика и много приключения, „Замръзналото кралство 2“ сякаш е по-вълшебен и от първата част.

А знаете ли, че в „Хеликон“ също има едно малко Замръзнало кралство. В детския раздел ви очаква колекция от книги, посветени на филма – наред с тях и рисувателни книжки, пък и такива с лепенки, просто всичко, за да продължи радостта от „Замръзналото кралство“ дълго, след като свършат финалните надписи в киносалона. Така че сте на правилното място – вълшебствата продължават в „Хеликон“.

Прочетете още

243428_b

Книгата е приятелство, напомня нова детска серия

Поредица за безстрашни малки читатели Дъждовният клуб има тези дни първа среща с българските деца …