Начало / Ревюта / За вълшебството на Коледа напомня Джени Хейл

За вълшебството на Коледа напомня Джени Хейл

Във „Всичко започна по Коледа“ има и ароматни свещи, и много любов

jany

По традиция всяка година Холи прекарвала коледните празници със семейството си в уютната вила, скрита сред снежните хълмове в покрайнините на Нашвил. Но след смъртта на дядо ѝ нещата не са както преди… до тази година, в която Холи е твърдо решена да върне усмивката на лицето на любимата си баба. Предприема пътуване до вилата, заредена с ароматни свещи, коледна украса и горещ шоколад със захарни бастунчета.

Но след като успяват да се преборят със снежната буря, попадат на очарователния Джоузеф Барнс, спящ в спалнята. В последствие се оказва, че е наемател от предишните седмици, но поради затворените пътища и отменените полети, по всичко личи, че ще се наложи Холи и баба и да прекарат Коледа с него. Не след дълго Холи установява, че Джо не е като мъжете, които познава, освен това се разбират доста добре и дори се сближават, въпреки баба ѝ, която не е особено очарована от този мъж с мистериозно минало.

По същото това време в града е и световно известният музикант Рет Бъртън, но освен известен музикант, той е някогашният най-добър приятел и мъжът, разбил сърцето на Холи. Тя осъзнава, че е дошъл моментът да се изправи пред чувствата си, но нещата не са никак прости – и Джоузеф, и Ред имат тайни, които трябва да разкрият…

Дали Холи ще успее да открие любовта и дали ще преоткрие силата на приятелството? Разгърнете романа на Джени Хейл и се потопете във вълшебството на Коледа.

Ревю на Тереса Светославова
Авторът е книжар в софийската книжарница Хеликон Витоша

Прочетете още

228292_b

Вечните романтични истории – „Ема“

Роман забавен и проницателен „Ема“ на Джейн Остин излиза през 1815-а – историята на млада жена …