Начало / България / Хорхе Букай отново ще посети България

Хорхе Букай отново ще посети България

Популярният в България аржентински писател Хорхе Букой отново ще посети страната. В края май той ще представи книгата си „Пътят на сълзите“, съобщи twifun-bg.com. Това ще бъде третата визита на аржентинеца у нас.

От 20 януари на книжния пазар ще се появи друга негова книга – „От самоуважението до егоизма. Разговор между мен и теб”. „Всеки процес на превръщането ни в личности, наясно със собствената си стойност, започва, когато открием колко е важно да поемем риска да сме истински. Да се приемем такива, каквито сме. Да прекратим конфликта със себе си, да не се укоряваме, че не сме такива, каквито другите желаят, да не се наказваме, че в момента не сме онези, които ни се иска да бъдем. Понякога най-хубавото, което може да ни се случи, е да не сме такива, каквито другите очакват от нас…”, съветва читателите си Букай.

Роден е през 1949 година в Аржентина. Той е психиатър, психотерапевт и писател.Автор е на повече от 20 книги, преведени на над 20 езика, Хорхе Букай е един от най-популярните автори в категорията приложна психология. Особено популярен е в Мексико, Бразилия, Чили, Русия, България.

Свързани заглавия
Хорхе Букай представя „Разказвай с мен” в България
Книжарите от „Хеликон”: „Скритият дар” е №1 за 2011 г.
Изборът на книжарите: „Проницателят” е най-добрата книга за 2010 г.

 

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …