На фокус
Начало / Свят / Хари Потър пак влиза в обращение

Хари Потър пак влиза в обращение

Нови четири книги гласят от Pottermore Publishing

hp

Излизат само в електронен формат, като целта е да отведат почитателите на момчето-магьосник още по-надълбоко в магичния му свят. Мини поредицата е наречена Harry Potter: A Journey Through… Книжките описват например учебните предмети, които изучават героите от серията на Дж. К. Роулинг в Хогуортс – училището за магия и вълшебство.

Илюстрациите в новите издания са дело на Роан Даниел Ийзън. „Книжките са идеални, че да научите в компактна форма интересни неща за героите и случващото се в света на магиите”, казват издателите и ги препоръчват например при пътуване с влак.

Първите две ще се появят на пазара в края на юни, като основна тема в тях ще е защитата от черна магия, а също и приготвянето на вълшебни отвари. Освен на английски ще са на разположение и на френски, италиански и немски език.

Въпреки че новите издания по никакъв начин не развиват основната история от поредицата на Дж. К. Роулинг, интересът към тях е огромен. За по-малко от денонощие новината за излизането им – публикувана в „Дейли Мейл”, беше споделена около 150 хил. пъти.

Лира.бг по информация от електронното издание на „Дейли Мейл“

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

61bb3a8514a9fphoto-1610731826702-6ded935d39a2

Руснаците харесват Бакман, но търсят най-вече книги за себеразвитие

Класацията е за електронни и аудиокниги Изготвя я компанията „ЛитРес”, като става въпрос за онези …