Начало / България / Стратегии за спечелване на пари от всички лотарии в България, Европа и САЩ

Стратегии за спечелване на пари от всички лотарии в България, Европа и САЩ

217552_bПрез последните няколко години наблюдаваме бум на лотарийните игри, които се предлагат на българския пазар. „Билетите към богатството” са навсякъде, обещават ни мигновено щастие и лесно решение на всичките ни проблеми. Малцина знаят, че дори шансът да им се усмихне и да изтеглят късметлийския билет, рискът в рамките на година след това да загубят не само спечеленoто, но и всичко останало, е огромен.

Практичният наръчник „Как да спечелим от лотарията” (изд. „Софтпрес”), ще запознае читателите с логиката на хазарта и с проверени стратегии за минимизиране на риска. Освен че разкрива тайните на различните лотарии, тази книга дава поучителни примери с действително спечелили хора от цял свят.

Дори и да не сте почитатели на хазартните игри, наръчникът на Джак Пот ще ви бъде полезен с дълбокия си и проникновен поглед към психологическите механизми, които стоят зад търговския успех на „игрите на късмета”, и как милиони хора по света се пристрастяват към „търкането на билетчета”.

И за да не останат читателите подведени или заблудени, Джак Пот показва в лесни стъпки как да се подготвят и как да постъпят, след като спечелят от лотарията. Защото, както казва самият той: „бързото забогатяване крие неподозирани рискове”.

Джак Пот е псевдонимът на пожелал да остане анонимен щастливец, който с разумно планиране е печелил пари от различни лотарии по света и в България, след което инвестира спечеленото в редица успешни бизнес начинания. Днес Джак се наслаждава на благосъстоянието и успеха си и предпочита да залага на начинания, които да помагат на други да повторят неговите успехи.

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!