На фокус
Начало / България / Стратегии за спечелване на пари от всички лотарии в България, Европа и САЩ

Стратегии за спечелване на пари от всички лотарии в България, Европа и САЩ

217552_bПрез последните няколко години наблюдаваме бум на лотарийните игри, които се предлагат на българския пазар. „Билетите към богатството” са навсякъде, обещават ни мигновено щастие и лесно решение на всичките ни проблеми. Малцина знаят, че дори шансът да им се усмихне и да изтеглят късметлийския билет, рискът в рамките на година след това да загубят не само спечеленoто, но и всичко останало, е огромен.

Практичният наръчник „Как да спечелим от лотарията” (изд. „Софтпрес”), ще запознае читателите с логиката на хазарта и с проверени стратегии за минимизиране на риска. Освен че разкрива тайните на различните лотарии, тази книга дава поучителни примери с действително спечелили хора от цял свят.

Дори и да не сте почитатели на хазартните игри, наръчникът на Джак Пот ще ви бъде полезен с дълбокия си и проникновен поглед към психологическите механизми, които стоят зад търговския успех на „игрите на късмета”, и как милиони хора по света се пристрастяват към „търкането на билетчета”.

И за да не останат читателите подведени или заблудени, Джак Пот показва в лесни стъпки как да се подготвят и как да постъпят, след като спечелят от лотарията. Защото, както казва самият той: „бързото забогатяване крие неподозирани рискове”.

Джак Пот е псевдонимът на пожелал да остане анонимен щастливец, който с разумно планиране е печелил пари от различни лотарии по света и в България, след което инвестира спечеленото в редица успешни бизнес начинания. Днес Джак се наслаждава на благосъстоянието и успеха си и предпочита да залага на начинания, които да помагат на други да повторят неговите успехи.