Начало / Без категория / Топ книгата: Децата влизат в книжарниците, ако има защо

Топ книгата: Децата влизат в книжарниците, ако има защо

Родните тийнейджъри заслужаваха да им се случи нещо толкова хубаво като Стан. Нещо, което говори езика им, пък и на всичко отгоре е шарено и забавноslav

Стан е категорично първи, откакто започна учебната година

Всъщност, напоследък точно той е човекът, който сякаш с магнит подрежда книгите си все около върха. Ето, и в момента начело е вторият му „Органайзер“, а пък дебютният роман „Невидим“ е шести в подреждането.

Семпла и силна идея

Това е основата на всеки проект – налице е и като заговорим за „Органайзерът“. Освен че идва в правилния момент – покрай 15 септември, и изглежда по точния начин. Нали знаете, че успешните хрумки винаги съдържат в себе си една щипка – може да се каже, обикновеност. Която кара после другите само да си мърморят: „Колко просто нещо, как не го измислих аз…“ Е, Стан се е сетил първи!

40444591_959854247534825_3370252260121509888_o

Стан на върха – Стан в сърцата… Пъстра и шарена е есента с неговия „Органайзерът 2.0“. Наръчник за шарен живот, но за тийнейджъри

Влогърът подава ръка на тийнейджърите

Това вече е другият важен момент. Стан предлага една истински пълнокръвна връзка на своите почитатели и последователи – с други думи, отношения, които се базират на взаимно харесване. Когато се говори за успешен проект, точно това качество е недостижимото и за мнозина наши уважавани, че и награждавани творци. Стан ги изпреварва с много обиколки по тая точка – той е харесван и обичан! И класациите после го показват!

Но да надникнем и в „Органайзерът 2.0“

Представлява нещо средно между бележник и лексикон, просто място да си себе си. Май и през 2018-а стана така, че началото на учебната година беше най-очаквано именно заради възможността да се появиш на училище с новия „Органайзер“ от Стан.

Критици много, но колкото и да не им се вярва, точно хора като Стан учат чрез такива проекти тийнейджърите и децата да влизат в книжарниците. И затова се радваме, че му се получават нещата на inStanT, както е известен още… Какво ли ни чака сега от него? Дали трети роман? Или някоя нова щуротия. Любопитни сме точно като тийнейджъри :)

Защо „Органайзерът 2.0“

Да пием този път направо от извора – ето какво казват онези, които харесват Стан

  • „Имам го от две седмици. Уникален е!“ (Виктория)
  • „Направо е чуден! Браво, Стан!“ (Георги)
  • „Много съм доволна от „Органайзерът 2.0“!“ (Плами)
  • „Полезен е, обаче повечето неща са от стария „Органайзер“…“ (Калоян)
  • „Обичам те, Стан!“ (Наталия)

Топ книгата представи Краси Проданов

Прочетете още

228292_b

Вечните романтични истории – „Ема“

Роман забавен и проницателен „Ема“ на Джейн Остин излиза през 1815-а – историята на млада жена …