Начало / България / Вълка от Уолстрийт Джордан Белфърт разкрива най-големите си тайни в новата книга „Пътят на Вълка”

Вълка от Уолстрийт Джордан Белфърт разкрива най-големите си тайни в новата книга „Пътят на Вълка”

211895_bЕдно от най-разпознаваемите имена в историята на търговията и финансите − Джордан Белфърт, спечелил си прякора „Вълка от Уолстрийт” и изигран от Леонардо Ди Каприо в хитовия филм на Мартин Скорсезе, най-накрая разкрива най-големите си тайни за широката публика в новата си книга. Написана в характерния стил на Белфърт, „Пътят на Вълка: Пряка линия на продажби” (изд. Locus) разкрива начините да убедим някого да направи нещо и обучава читателите как да се превърнат в майстори на продажбите, предприемачи и оратори, умеещи да преговарят и да сключват сделки. Това са същите онези съвети, за които посетители на неговите лекции и обучения често плащат до $2000 долара.

„Веднага след „Черния понеделник” поех управлението на малка, незначителна брокерска фирма, наречена Stratton Oakmont, и я преместих в Лонг Айлънд, за да си търся късмета. И точно там, през пролетта на 1988 г., разгадах кода за човешкото влияние и разработих тази наглед магическа система за обучение на търговци и преговарящи. Името ù е Системата на пряката линия или за по-кратко – Пряката линия”, разказва самият Вълк в пролога на изданието.

Белфърт описва стратегиите и тактиките си и осигурява на читателите достъп до същата система, която е използвал, за да натрупа огромно богатство за себе си, клиентите си и екипите си по продажби. Сега тази революционна система може да достигне до цяло ново поколение читатели и да разкрие как всеки би могъл да се съвземе след унищожителни неуспехи, да овладее изкуството на убеждаването и да натрупа богатство. Всяка техника, всяка стратегия и всеки съвет са изпробвани и валидирани от експерти от цял свят и доказано работят в ситуациите от истинския живот.

Кой е Вълка от Уолстрийт?

Бивш борсов посредник, Джордан Белфърт е консултант на над петдесет компании. Автор е на статии за буквално всички водещи световни издания, вкл. The New York Times, The Wall Street Journal, Los Angeles Times, The Times (London), Herald Tribune, Le Monde, Corriere della Sera, Forbes, BusinessWeek, Paris Match и Rolling Stone. Двата му автобиографични романа “Вълка от Уолстрийт” и “Залавянето на Вълка” са преведени на осемнайсет езика и са издадени в над четирийсет държави.