Начало / Свят / Подготовката около предстоящия роман на Дан Браун набира сила

Подготовката около предстоящия роман на Дан Браун набира сила

ил.1.корицаОтдавна очакваното, предстоящо заглавие на Дан Браун вече си има корица и… дори трейлър. „Произход” (Origin) ще излезе на английски на 3-ти октомври 2017 г. Той е следващият от поредицата за приключенията на любознателния професор Робърт Лангдън след „Шестото клеймо”, „Шифърът на Леонардо”, „Изгубеният символ” и „Ад”.
Новата книга на Дан Браун отново ще отведе любимия ни герой на пътешествие. Този път в Испания, основно в Мадрид, Барселона, Севиля и Билбао – домът на известния музей „Соломон Гугенхайм”. Приключението на Лангдън ще го постави пред вечните човешки въпроси: „Кои сме, откъде идваме и накъде отиваме?”.
„Произход” ще се появи в САЩ и Канада на 3-ти октомври, с твърди корици. Също и като електронна, и като аудио книга от „Penguin Random House Audio”. Чуждестранните издания ще излязат по същото време във Великобритания и Испания. Оригиналното издание е под редакцията на Джейсън Кауфман, главният редактор на издателството зад книгата – „Дабълдей”.
Според статистика, по света има повече от 200 млн. екземпляра от книгите на Дан Браун. Текстовете му са превеждани на 56 езика. Читателите очакват новият роман с нетърпение.

Кристина Цонева по материали от Publishers Weakly.

Прочетете още

Dan-Brown_Wild-Symphony

Дан Браун написа поетична книга за деца

Wild Symphony комбинира класическото четене с музикален съпровод Славният автор на „Шифърът на Леонардо” предлага …