Начало / Свят / Подготовката около предстоящия роман на Дан Браун набира сила

Подготовката около предстоящия роман на Дан Браун набира сила

ил.1.корицаОтдавна очакваното, предстоящо заглавие на Дан Браун вече си има корица и… дори трейлър. „Произход” (Origin) ще излезе на английски на 3-ти октомври 2017 г. Той е следващият от поредицата за приключенията на любознателния професор Робърт Лангдън след „Шестото клеймо”, „Шифърът на Леонардо”, „Изгубеният символ” и „Ад”.
Новата книга на Дан Браун отново ще отведе любимия ни герой на пътешествие. Този път в Испания, основно в Мадрид, Барселона, Севиля и Билбао – домът на известния музей „Соломон Гугенхайм”. Приключението на Лангдън ще го постави пред вечните човешки въпроси: „Кои сме, откъде идваме и накъде отиваме?”.
„Произход” ще се появи в САЩ и Канада на 3-ти октомври, с твърди корици. Също и като електронна, и като аудио книга от „Penguin Random House Audio”. Чуждестранните издания ще излязат по същото време във Великобритания и Испания. Оригиналното издание е под редакцията на Джейсън Кауфман, главният редактор на издателството зад книгата – „Дабълдей”.
Според статистика, по света има повече от 200 млн. екземпляра от книгите на Дан Браун. Текстовете му са превеждани на 56 езика. Читателите очакват новият роман с нетърпение.

Кристина Цонева по материали от Publishers Weakly.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

books-1245744_1920

Всяка четвърта книга в библиотеката ни е непрочетена

Основната причина е липса на време Непрочетени остават най-често новите покупки. Въпреки че избираме книгата …