Начало / България / Академия за привидемия или Акадения за привидения?

Академия за привидемия или Акадения за привидения?

207558_bНито едно от двете. Заглавието е „Академия за привидения“, третата книга от поредицата „Малкият вълк“ от Иън Уайброу (изд. „Миранда“). И е вече на пазара!

Труден ли е входният тест на Академията за Привидения? Кой е най-страхотният училищен дух на света? Кой ще дръзне да се опълчи на чичо Зълчан? Лъвът, лакомият лешояд или пеещият алигатор? Прочетете тази книга и се забавлявайте от сърце с новите приключения на Малкия Вълк.

Феновете на Малчо Вълчо от поредицата на Иън Уайброу отново ще могат да се порадват на познатата компания. Симпатичното малко вълче прави амбициозни планове как да превърне Училището за Приключения в Академия за привидения. Чичо Зълчан след малката си ваканция във втората част е отново във вихъра на силата си –  още по-ужасен, страшен, лаком и мързелив дори отпреди. А малкото братче Миризливко за пореден път ще ви забавлява с щурото си поведение. Всичко това оплетено в нови приключения, поднесени с оригинално чувство за хумор на автора и допълнени със смешни илюстрации от Николай Воронцов.

Смях и забава, забава и смях и мъничко здравословен страх!

Прочетете още

mv_kniga_za_loshotiata_cover

Една много добра книга за лошотията

На 14 март излиза „Книга за Лошотията” от английския писател Иън Уайброу. Тя е първа …