Начало / Свят / Ивана Тръмп ще публикува мемоари

Ивана Тръмп ще публикува мемоари

static2.politico.comИвана Тръмп, която е първата съпруга на настоящия американски президент, ще публикува мемоарите си „Raising Trump” („Да отгледаш Тръмп”) през септември.

В книгата Ивана обръща поглед назад към живота си, включително към връзката си с имотния магнат и настоящ президент и отглеждането на децата им Иванка, Доналд младши и Ерик. „Всеки ден хората ме питат как съм успяла да отгледам такива чудесни деца и се изненадват, когато им кажа, че зад това не стои никаква магия. Бях отдадена и грижовна майка, която ги научи на стойността на парите, да не лъжат, мамят или крадат, да уважават другите, преподадох им и други важни житейски уроци, които сега споделям в „Raising Trump”.

Книгата, която според издателите от „Gallery Books” не е политическа, ще проследи пътя на Ивана от социалистическа Чехословакия до Америка и живота на децата ù от раждането им до превръщането им в Първото семейство на САЩ. Иванка, Доналд младши и Ерик ще включат и свои спомени в книгата, която предстои да излезе от печат през септември.

Прочетете още

donald-trump

Доналд Тръмп погна племенницата си за приходи от книга

Бившият президент заведе жалба срещу нея и „Ню Йорк Таймс” „Твърде много, никога достатъчно” излезе …