Начало / България / „Хеликон“ отново посреща приятелите си на 44-ия панаир на книгата в НДК

„Хеликон“ отново посреща приятелите си на 44-ия панаир на книгата в НДК

attachment_1Влезете ли през централния вход на НДК – право насреща!

Това е мястото, където и тази година препълненият с книги павилион на „Хеликон“ посреща своите верни приятели. Уютният, по европейски функционален книжен кът събира на едно място художествена и нехудожествена литература, българска и чуждоезична, тийн и детска, научно-популярна и фентъзи, за дома и семейството и за Вселената и звездите. Както винаги, и сега екип от специалисти книжари е на разположение за всеки въпрос, препоръка и неяснота. Доверете им се, питайте ги, искайте съвет от тях. Познавате ги от книжарниците на „Хеликон“ – те и тук ще ви обърнат вниманието, от което се нуждаете.

Не губете време в дълги разходки по етажите, ако сте излезли от работа или искате да напазарувате бързо и смислено. Тук има всичко! Просто влезте, огледайте се и преценете какво искате. После е лесно. „Хеликон“ се е погрижил за вас, както винаги.

attachment_2Приятно пазаруване и четене! И вие, и вашите близки, за които ще купите книги, ще останете  доволни от „Хеликон“. Впрочем, вие вече сте, щом отново сте тук.

Нека Дядо Коледа ви донесе много здраве, късмет и любов!

„Хеликон“ е насреща! 

 

Прочетете още

243684_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (26 февруари – 3 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Светулки зад решетките от Мира Добрева 2. Опасна сделка от Сара Маклейн 3. …