Начало / България / Представят „Камбаната“ и в Бургас и Стара Загора

Представят „Камбаната“ и в Бургас и Стара Загора

14711467_10154665689228060_7132175200398163464_oКнижарници „Хеликон“ ще са домакини на представянето на новия роман на Недялко Славов  „Камбаната“ в Бургас и Стара Загора. Славов и екипът му ще гостуват край морето на 25 октомври от 18:00 ч. Ден по-късно, в същия част „Камбаната“ ще забие и в „Хеликон Стара Загора“.

Романът излезе на 6 октомври и предизвика възторжени отгласи от страна на критици и читатели. Официалната премиера и стартът на националното турне за представяне на книгата пък започна на 12 октомври в Книжарница „Хеликон България“.

„Камбаната“ носи изключителен емоционален и социален заряд и е поредното доказателство, че Недялко Славов е явление в съвременната българска литература. Само за няколко години той написа четири романа, които впечатлиха читателската общност и спечелиха авторитетни литературни награди, сред които – „Хр. Г. Данов“ – за романа „Фаустино“, „Пловдив“ – за романите „Портрет на поета като млад“ и „432 херца“, и „Хеликон“ – за романа „432 херца“.

Най-голямото признание за него обаче си остава интересът на читателите, които с нетърпение очакват петия му роман – „Камбаната“. За всички тях ИК „Хермес“ организира Националното литературно турне. То ще даде възможност на почитателите на Недялко Славов да видят и чуят на живо един от най-интересните и провокативни български писатели .

Прочетете още

stažený soubor

Април разказва сладки истории

Книги за откриватели и романтици ни носи месецът Четивата, към които посягаме през април, крият …