На фокус
Начало / България / „Магнус Чейс и боговете на Асгард“: нова книга от Рик Риърдън

„Магнус Чейс и боговете на Асгард“: нова книга от Рик Риърдън

MC2_Cover.inddВ книжарниците у нас вече е втората част на поредицата „Магнус Чейс и боговете на Асгард“ от обичания разказвач Рик Риърдън. Дългоочакваното продължение на романа „Мечът на лятото“ вече успя да покори първото място в класацията за най-продавани книги на авторитетния вестник New York Times в САЩ в първата седмица след излизането си.

Чукът на Тор отново липсва.
Богът на гръмотевиците има дразнещия навик да губи оръжието си, а то е най-могъщото в Деветте свята. Този път чукът не е просто изгубен, а е попаднал във вражески ръце. Ако Магнус Чейс и приятелите му не успеят бързо да го върнат, смъртните ще останат без защита срещу атаката на великаните, Рагнарок ще настъпи и Деветте свята ще изгорят!
За съжаление, единственият човек, който може да уреди сделката за връщането на чука, е най-лошият враг на боговете – Локи. И цената, която иска в замяна, е твърде висока…

Рик Риърдън печели любовта на милиони читатели по света с романите от поредиците „Пърси Джаксън и боговете на Олимп”, „Хрониките на Кейн”, „Героите на Олимп”, „Магнус Чейс и боговете на Асгард” и „Изпитанията на Аполон“. Носител е на множество престижни награди, а книгите му са продадени в над 33 милиона копия, преведени на 37 езика и издадени в 36 страни.

Прочетете още

maxresdefault

Сериалът за Пърси Джаксън ще е черешката на тортата по Коледа

Отброяваме дните до старта Продукцията, наречена „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“, е сред най-очакваните …