На фокус
Начало / България / „Бриджет Джоунс: Бебе на хоризонта“ влиза в киносалоните на 16 септември (трейлъри)

„Бриджет Джоунс: Бебе на хоризонта“ влиза в киносалоните на 16 септември (трейлъри)

185872_bПоследната част на поредицата на Хелън Филдинг – „Бриджет Джоунс: Бебе на хоризонта“, която е по книгата „Бриджет Джоунс: Луда по онова момче“, ще се появи в българските кина на 16 септември. В дългоочакваната лента с невротичната британка ще видим една стара любов, която не е хванала ръжда, и една нова тръпка, която няма намерение да си тръгне скоро. След две вълнуващи и объркани нощи, прекарани съответно с бившия приятел и новия ухажор, Бриджет отново попада в ситуация, от която няма измъкване.

В „Бриджет Джоунс: Бебе на хоризонта“ към Рене Зелуегър и Колин Фърт се присъединява и магнетичният Патрик Демпси. В лентата участва и носителката на „Оскар” Ема Томпсън. Режисьор на лентата е Шарън Магуайър, познат от „Дневникът на Бриджет Джоунс“. Продуценти на филма са Тим Беван и Ерик Фелнър от Working Title Films, заедно с Дебра Хейуърд. Сценарият е създаден въз основа на култовата серия на Хелън Филдинг в сътрудничество с Ема Томпсън и Дан Мейзър.

Първият роман от поредицата, „Дневникът на Бриджет Джоунс“, е публикуван през 1996 г. и светкавично се превръща в абсолютен световен феномен. Три години по-късно се появява продължението, „Бриджет Джоунс на ръба на разума“, което затвърждава триумфа на Филдинг, пленила женската аудитория с искрящото си чувство за хумор и самоирония.

От двата романа са продадени общо над 15 милиона екземпляра в 40 страни. Те бяха адаптирани за големия екран и произведоха блокбастъри с участието на Рене Зелуегър, Хю Грант и Колин Фърт.

Третата част от поредицата, „Бриджет Джоунс: Луда по онова момче“ излезе през 2013 г.

Вижте и трейлърите на „Бриджет Джоунс: Бебе на хоризонта“:

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

triffids

Денят на трифидите отново настъпва

Култова фантастика за човекоядни растения пак ще бъде екранизирана „Амазон Студиос“ обявиха плановете си да създадат …