Начало / България / „Бриджет Джоунс: Бебе на хоризонта“ влиза в киносалоните на 16 септември (трейлъри)

„Бриджет Джоунс: Бебе на хоризонта“ влиза в киносалоните на 16 септември (трейлъри)

185872_bПоследната част на поредицата на Хелън Филдинг – „Бриджет Джоунс: Бебе на хоризонта“, която е по книгата „Бриджет Джоунс: Луда по онова момче“, ще се появи в българските кина на 16 септември. В дългоочакваната лента с невротичната британка ще видим една стара любов, която не е хванала ръжда, и една нова тръпка, която няма намерение да си тръгне скоро. След две вълнуващи и объркани нощи, прекарани съответно с бившия приятел и новия ухажор, Бриджет отново попада в ситуация, от която няма измъкване.

В „Бриджет Джоунс: Бебе на хоризонта“ към Рене Зелуегър и Колин Фърт се присъединява и магнетичният Патрик Демпси. В лентата участва и носителката на „Оскар” Ема Томпсън. Режисьор на лентата е Шарън Магуайър, познат от „Дневникът на Бриджет Джоунс“. Продуценти на филма са Тим Беван и Ерик Фелнър от Working Title Films, заедно с Дебра Хейуърд. Сценарият е създаден въз основа на култовата серия на Хелън Филдинг в сътрудничество с Ема Томпсън и Дан Мейзър.

Първият роман от поредицата, „Дневникът на Бриджет Джоунс“, е публикуван през 1996 г. и светкавично се превръща в абсолютен световен феномен. Три години по-късно се появява продължението, „Бриджет Джоунс на ръба на разума“, което затвърждава триумфа на Филдинг, пленила женската аудитория с искрящото си чувство за хумор и самоирония.

От двата романа са продадени общо над 15 милиона екземпляра в 40 страни. Те бяха адаптирани за големия екран и произведоха блокбастъри с участието на Рене Зелуегър, Хю Грант и Колин Фърт.

Третата част от поредицата, „Бриджет Джоунс: Луда по онова момче“ излезе през 2013 г.

Вижте и трейлърите на „Бриджет Джоунс: Бебе на хоризонта“:

Прочетете още

1387639683_0_559x345

147 години от рождението на Елин Пелин: „Писателят се ражда с прочетените книжки.“

На днешния 18 юли, 1877 г., с името Димитър Иванов Стоянов, в село Байлово е …