Начало / България / Дългоочакваното шоу е утре в Несебър!

Дългоочакваното шоу е утре в Несебър!

1abtobusСкъпи приятели на книгите!

Литературно-спортното шоу приближава със страшна сила!

Напомняме ви, че утре, 30 юли, събота, в Несебър, книжарска верига „Хеликон” и община Несебър го организират специално за вас! Заповядайте в 18.30 часа на северната крайбрежна алея на Новия град между мелницата и лунапарка и станете част от него!

Отлично знаем, че дрогата убива, а книгите лекуват. При това не само тези на здравна тематика, а всички, в които са вложени любов, майсторство и житейска правда.

DSCF4292Ето защо, най-силните български състезатели по силов многобой, добре известните IRON MEN, водени от Кристиян Златков, ще теглят като на шега претъпкан с книги автобус на „Хеликон”, ще повдигат огромни камъни, ще се разхождат с „куфари“ от по сто кила, все едно носят малки двутомници, ще мерят сили в още няколко невероятно зрелищни дисциплини, ще ни споделят съкровени моменти от общуването си с книгите и, най-важното, ще са наши съюзници в пропагандирането на ползата от четенето.

indexЩе участват и писателите Иво Сиромахов и Елка Стоянова, и световни и европейски шампиони по силов трибой, и вярваме – и всички вие, наши приятели и съмишленици.

Ще бъде весело, зрелищно, полезно и незабравимо!

201504272001243114Ще има множество специални награди!

Нека подкрепим двете най-важни човешки притежания – здравия дух и здравото тяло!

ДА на книгите, НЕ на дрогата!

Очакваме ви!

До утре!

 

 

Прочетете още

245219_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (24 юни – 30 юни)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Призраци на Камино от Джон Гришам 2. Дарбата от Нора Робъртс 3. …