Начало / България / „Българ. Книга-игра 3. Междузвезден унищожител“ ще гостува в книжарници „Хеликон“ в София, Бургас и Стара Загора

„Българ. Книга-игра 3. Междузвезден унищожител“ ще гостува в книжарници „Хеликон“ в София, Бургас и Стара Загора

03c3a57511fe332e199dad939637d027С премиери в София, Бургас и Стара Загора ще бъде отбелязано излизането на третата част от популярната поредица книги-игри „Българ“ на Неделчо Богданов. Авторът ще представи „Междузвезден унищожител“ на 29 юни от 18 часа в столичната книжарница „Хеликон България“ на бул. „Цар Освободител“4. На 8 юли Гого, Българ и компания ще са гости от 18:30 часа в „Хеликон Бургас“, а ден по-късно, отново в 18:30 ч. – в „Хеликон Стара Загора“.

В третата книга Неделчо Богданов води читателите си, които са и главни герои в историите му, в космоса. В третата книга, след двукратното спасяване на света от първите две, Несебър е в безопасност, а Земята си пътува кротко и необезпокоявано по своята собствена орбита целта е да се избави Слънчевата система, която е заплашена от тайнствен Маскиран злодей. Само Гого, Българ и компания, и разбира се, читателите, могат да я спасят!

Прочетете още

244349_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (1 април – 7 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Недовършена работа от Дейвид Балдачи 2. Пролетна магия от Кари Елкс 3. Офертата от Никол …