Начало / България / Заредете лятото с книги

Заредете лятото с книги

3_fbВече е лято, морето и планината Ви зоват. А какво по-хубаво от почивка с хубава книга в ръка. Електронната книжарница „Хеликон“ започна кампания „Зареди лятото с книги“, с която предлага куп интересни заглавия на още по-интересни цени.

От 17 до 24 юни, или до изчерпване на количествата, всички любители на Краля на трилъра и хоръра Стивън Кинг все още могат да си осигурят поредната доза интрига и съспенс, представена по най-добрия начин от американския писател на цени до -20%. Класическите „Кери“, „Сияние“, „Бягащият човек“, новите „Търси се – който си намери, за него си е“, „Доктор Сън“ и още много ще ви осигурят още по-жежко лято.

В седмицата от 21 до 28 юни с промоционални цени в електронния магазин на най-голямата верига книжарници са няколко заглавия, които ще внесат повече смях и усмивки в летните дни, също с 20% намаление на цената. „Стогодишният старец, който скочи през прозореца и изчезна“ от Юнас Юнасон ще ви запознае с Алан Карлсон, ще ви върне в миналото и ще ви срещне лично с най-знаменитите политически фигури по земното кълбо – от Франко до Сталин и от Труман до Дьо Гол. И навсякъде Алан ще свърши по нещо „полезно“, оказвайки влияние върху най-важните световни събития. Ако вече сте се смели със стогодишния старец, вземете и останалите книги от Юнасон, които също са включени в кампанията „Тези книги ни разсмяха“. Няма как да не се хванете за стомаха от смях с класиката на Удхаус „Джийвс и Устър“, „Интимен наръчник за блогъри“, „Тик-так“ на О‘Хенри и др. Общо 15 заглавия са включени в категорията.

Ако пък сте от емоционалния тип читатели и предпочитате повече чувствата, то за вас са предложенията от „Тези книги ни разплакаха“, чиито оферти също важат от 21 до 28 юни. И тук има 15 заглавия, доказани книги като „Аз още броя дните“ на победителя в „Ръкописа“ Георги Бърдаров, „Все още Алис“ от Лиза Дженова, „А планините ехтяха“ от Халед Хосейни, бестселърът на Джоджо Мойс „Аз преди теб“ и още много стойностни четива за истинските неща в живота.

За още по-романтичните читатели са предложенията „Само за 7,99 лв.“„Шоколадово докосване“, „Шоколадова магия“, „40 е новото 20“, „Рецепти за съвършен брак“ . И още 5 заглавия за любовта, храната и любовта към храната са включени в тази промоция, която е в сила в електронния магазин на „Хеликон“ от 21 юни до 21 юли, или до изчерпване на количествата.

До 24 юни с 20% отстъпка са и над 10 заглавия на тема „Вече съм майка“. Множество книги за хранене на бебето, „Голямата книга на мама и татко“ и особено популярните напоследък Чудото Монтесори или учение без мъчение и възпитание без оценки, награди и наказания“, „Монтесори вкъщи. Сензорно развитие“ и „Монтесори вкъщи. Практическо обучение“ са включени в предложенията на „Хеликон“.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

2811730_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (11 септември – 17 септември)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Времеубежище (трето издание) от Георги Господинов 2. Холи от Стивън Кинг 3. В …