Начало / България / Представят „Нашето вселенско пътуване“ в София

Представят „Нашето вселенско пътуване“ в София

200286_bКнигата „Нашето вселенско пътуване“ от Джордж Кавасилас ще бъде представена в София. Премиерата ще е на 30 юни, от 18:30 ч. в столичната книжарница „Хеликон Витоша“ на бул. „Патриарх Евтимий“ 68. Книгата ще бъде представена от управителя на издателство „Сребърно звънче“ Димитрина Спасова.

Както Сет/Джейн Робъртс, Абрахам/ Естер и Джери Хикс, така и Кавасилас в „Нашето вселенско пътуване“ представя идеи, които са в противоречие с общоприетите религиозни, социални, научни, духовни догми. Тази книга дава отговори за онези, които продължават да задават въпроси, изпълнени с искрено желание да разберат повече за характеристиките на нашата реалност.

Кавасилас отговаря на основните въпроси – Кои сме? Откъде идваме? Защо сме тук и накъде отиваме? Авторът описва пътуването на душата и цялата огромна космическа измама, лъжите и манипулациите, в които сме били оплитани като човеци от хилядолетия, за да бъдем държани в подчинение. Предизвикателно, конфронтиращо, освобождаващо – това са думите, които описват посланието на Кавасилас.

Димитрина Спасова е духовен учител и холистичен съветник. Прекарала дълги години в Индия, където под ръководството на Духовен учител е изучавала древните традиции на йога и аюрведа. Преминала е и през много житейски изпитания и предизвикателства по пътя на себепознанието в търсене на отговори и начини как да излекуваме живота си и да го направим по-успешен.

Следва подход, базиран на: учението на Абрахам за Закона на привличането, йога и йога терапия, лечение с Цветята на д-р Бах, Австралийски цветни есенции, аюрведа, билколечение, диетология, акупресура, рефлексотерапия и ароматерапия.