Начало / България / Нови книги / Излезе „До този мъж” – финалът на историята на Ава и Джеси

Излезе „До този мъж” – финалът на историята на Ава и Джеси

DoToziMujТова е третата и финална книга в горещата поредица от американската писателка Джоди Елън Малпас. Романът, част от романтичната линия „Уо” на „Егмонт”, вече може да се открие в хартиен и електронен формат. С е-книгата можете да се снабдите от helikon.bg

Всичко, което се случва между нас, е резултат от могъщата, понякога отровна любов, която споделяме.

Имението – мястото, където започна любовната им афера – се изпълва с гости за събитието, което би трябвало да е най-щастливият ден за Ава и Джеси. Тя е приела, че никога няма да усмири страстта му, а и не иска. Любовта им е дълбока, връзката им е силна, но точно когато Ава решава, че най-накрая е преминала отвъд защитната стена на Джеси, се пораждат още въпроси, които я карат да се замисли наистина ли го познава. Той знае прекалено добре как да я доведе до пределите на екстаза… Но дали няма да я докара и до ръба на отчаянието?
За да може младата жена да остане завинаги до този мъж, са нужни трудни признания…

Джоди Елън Малпас е родена и израснала в Нортхамптън, където живее със семейството си до днес. Работи в строителния бизнес дълги години. През 2012 г. публикува „Този мъж” като е-книга.  Романът оглавява класациите на New York Times и Sunday Times и й печели верни читатели от цял свят. Днес творбите й са преведени на над 20 езика.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!