Начало / България / Излезе „Обречена на теб“ от Силвия Дей – финалът на поредицата Кросфайър

Излезе „Обречена на теб“ от Силвия Дей – финалът на поредицата Кросфайър

Obrechena na teb Crossfire 5 koricaСтрастен, затрогващ и емоционален, романът „Обречена на теб“ (Софтпрес) е дългоочакваният финал на изпепеляващата романтична сага „Кросфайър“, покорила милиони читатели по света. Той завършва историята на харизматичния Гидиън Крос и неговата също толкова очарователна половинка Ева, чийто романс читателите от цял свят следят със затаен дъх от премиерата на „Открита пред теб“ през 2012 година. За разлика от много други нашумели романи, залагащи изцяло на страстните сцени, Силвия Дей създава пълнокръвни и достоверни герои, които вдъхновяват читателя. Любовта на Ева и Гидиън надхвърля границите на желанието, тя има дълбоки корени, способни да устоят на бурите, пред които животът ги изправя.
„Обречена на теб“ повтаря успеха на останалите книги от поредицата, дебютирайки на първо място по продажби в британските класации (по данни на сп. The Bookseller).
„Създаването на тази книга беше едновременно прекрасно и болезнено изживяване. Изключително горда съм с постигнатото и се надявам читателите да харесат това сбогуване толкова, колкото и аз“, казва Силвия Дей.

„Гидиън Крос. Най-лесното нещо в живота ми бе да се влюбя в него. Случи се мигновено. Изцяло. Безвъзвратно.
Сватбата ни беше сбъдната мечта. Запазването на брака ни е битката на живота ми. Любовта се променя. Нашата е едновременно убежище от бурята и най-стихийната вихрушка. Две наранени души, преплетени в една.
Споделихме един на друг най-дълбоките си и тъмни тайни. Гидиън отразява като огледало хубавите неща, които аз не виждам у себе си. Той ми даде всичко. Сега е мой ред да докажа, че мога да съм негова опора и утеха. Заедно ще се изправим срещу онези, които се опитват да ни разделят.
Най-важното предизвикателство за нас навярно се крие в клетвите, които ни дават сила. Отдадохме се на любовта си, но това бе само началото. Борбата за нея или ще ни освободи… или ще ни раздели завинаги.“

Силвия Дей e автор №1 на New York Times и международен автор на бестселъри с повече от 20 романа, отличени с престижни награди и издадени в 42 страни. Тя е бестселър автор №1 в 28 държави, а книгите й се издават в милионни тиражи.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

243684_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (19 февруари – 25 февруари)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Светулки зад решетките от Мира Добрева 2. Бейн от Л. Дж. Шен 3. Секретарката …