Начало / България / Кралицата на скандинавските романтични романи дойде със „Само една нощ“

Кралицата на скандинавските романтични романи дойде със „Само една нощ“

samo edna noshtПод логото „Уо” издателство „Егмонт“ издаде в хартиен и електронен вариант „Само една нощ” от Симона Арнщед, кралицата на скандинавските романтични романи. „Вълнуваща и интелигентно написана история”, така описва книгата писателката Лори Фостър, автор на поредицата „Любов под прикритие”.

Доверието е най-ценният актив на света… В убийствения свят на шведския банков елит никой не знае това по-добре от корпоративния вълк Дейвид Хамар. Безскрупулен, жесток, неудържим, той е на път да постигне най-голямата си цел – „Инвестум“. След години планиране всички играчи са заели местата си и Дейвид има нужда само от един коз – от един-единствен член на аристократичната банкова фамилия Де ла Грип. Наталия.
Елегантна, брилянтна, обречена да успее в един напълно мъжки свят, Наталия не може да отклони неочакваната покана за обяд на Дейвид. Всички знаят, че той е богат, опасен и безсъвестен. Това, което младата жена не очаква да открие обаче, е, че той е също така дълбоко наранен.
Привличането между двамата е немислимо, но дългите шведски нощи таят афера, която е на път да извади наяве дълбоко пазени тайни, да промени завинаги едно семейство и да накара Дейвид и Наталия да се изправят пред страховете и желанията си.

Симона Арнщед е автор на бестселъри, психолог и когнитивно-поведенчески терапевт. Книгите й са публикувани в над 16 страни, включително и родната й Швеция, където е призната като първата авторка на романтични романи, добила голяма популярност.

Прочетете още

gergan

Книжарят на книжарите Гергана Дичева: „Свят без книги няма бъдеще“

По 24 май е време за награди в „Хеликон“ Избира се всъщност и най-добър книжар, …