Начало / България / Кралицата на скандинавските романтични романи дойде със „Само една нощ“

Кралицата на скандинавските романтични романи дойде със „Само една нощ“

samo edna noshtПод логото „Уо” издателство „Егмонт“ издаде в хартиен и електронен вариант „Само една нощ” от Симона Арнщед, кралицата на скандинавските романтични романи. „Вълнуваща и интелигентно написана история”, така описва книгата писателката Лори Фостър, автор на поредицата „Любов под прикритие”.

Доверието е най-ценният актив на света… В убийствения свят на шведския банков елит никой не знае това по-добре от корпоративния вълк Дейвид Хамар. Безскрупулен, жесток, неудържим, той е на път да постигне най-голямата си цел – „Инвестум“. След години планиране всички играчи са заели местата си и Дейвид има нужда само от един коз – от един-единствен член на аристократичната банкова фамилия Де ла Грип. Наталия.
Елегантна, брилянтна, обречена да успее в един напълно мъжки свят, Наталия не може да отклони неочакваната покана за обяд на Дейвид. Всички знаят, че той е богат, опасен и безсъвестен. Това, което младата жена не очаква да открие обаче, е, че той е също така дълбоко наранен.
Привличането между двамата е немислимо, но дългите шведски нощи таят афера, която е на път да извади наяве дълбоко пазени тайни, да промени завинаги едно семейство и да накара Дейвид и Наталия да се изправят пред страховете и желанията си.

Симона Арнщед е автор на бестселъри, психолог и когнитивно-поведенчески терапевт. Книгите й са публикувани в над 16 страни, включително и родната й Швеция, където е призната като първата авторка на романтични романи, добила голяма популярност.

Прочетете още

larger

Продадоха любовно писмо от Екзюпери на търг за четвърт милион евро

Илюстрация на Антоан дьо Сент Екзюпери, представяща неговия най-известен персонаж върху малката му планета и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *