Начало / България / „Дневникът на един Дръндьо: Двама са малко, трима са много“ вече е на пазара

„Дневникът на един Дръндьо: Двама са малко, трима са много“ вече е на пазара

Едно от най-чаканите продължения – това на серията за приключенията на Грег Хефли – „Дневникът на един Дръндьо: Двама са малко, трима са много“ вече е на пазара. Книжката на популярния графичен дизайнер Джеф Кини е 8-ма от поредицата у нас и отново е в книжарниците благодарение на „ДуоДизайн“.

Любовта витае във въздуха… но какво ли значи това за Грег Хефли? Танцовата забава за Свети Валентин е преобърнала света му с главата надолу. Въпреки отчаяните усилия да си намери дама, той се тревожи, че ще остане на сухо през тази съдбоносна вечер. Най-добрият му приятел Раули също няма изгледи за успех, но това е слаба утеха.

Съдбата обаче дарява Грег с партньорка за танците, а оставя Раули в ролята на излишния трети. Но за една вечер могат да се случат толкова много неща, че накрая не е сигурно кой ще има късмет в любовта.

Кини започва своята поредица за Дръндьото Грег Хефли през 1998 г. и работи по него в продължение на 6 години. В него се разказва за дръндьото (неудачника) Грег Хефли и неговите перипетии в училище и вкъщи. През периода от 2004 г. до юни 2005 г. го публикува като серия комикси в сайта „Funbrain.com”. Онлайн изданието става хит с над 20 милиона посещения. През 2007 г., по молба на читателите, е публикувано първото печатно издание. Графичният роман веднага става бестселър №1 в списъка на „Ню Йорк Таймс” и дава началото на известната поредица, която е издадена в над 60 милиона екземпляра по света. До момента е създал 10 книжки, като новата се очаква да се появи на книжния пазар през ноември.

Свързани заглавия

Джеф Кини ще съживява печатните книги с новата си книжарница

Джеф Кини отваря книжарница

Следващата книга от поредицата „Дневникът на един Дръндьо“ излиза през ноември

Джеф Кини е най-четеният писател в британските училища

Приключенията на Дръндьо продължават на 5 ноември

Джеф Кини стана детски автор на 2013 г.

8 издателства се обединяват в публикуването на новата книга от поредицата „Дневникът на един Дръндьо”

„Дневникът на един Дръндьо” от Джеф Кини

Джеф Кини, автор на „Дневникът на един Дръндьо”: Аз не написах това за вас, малчугани

Поредицата „Дневникът на един Дръндьо“ тук

Прочетете още

40-JEFF-KINNEY-GREG

Създателят на дръндьото идва у нас

Джеф Кини ще се срещне с българските деца на 5 декември 2019-а Спектакълът, наречен „Шоуто …