Начало / България / „Аниморфия“ – екстремно предизвикателство за оцветяване и рисуване

„Аниморфия“ – екстремно предизвикателство за оцветяване и рисуване

Рисунките на  младия компютърен специалист от Филипините Кърби Розанес  накараха света на изкуството да затаи дъх и спечелиха милиони почитатели по цял свят. На пръв поглед, творбите на Розанес, създадени с помощта на обикновен тънкописец, са образи на животни. Но когато се вгледате внимателно, ще откриете, че картината е  изградена от сложно преплетени детайли – странни създания, предмети, животинки, растения, птици, гъби, октоподи, облаци, въздушни балони. Те са комбинирани така, че да изградят завършена, смайваща със сложността си композиция.

Днес Кърби Розанес е напуснал работа, за да се отдаде изцяло на изкуството. Зад гърба си има поредица от изложби, многобройни поръчки и издадени книги.

Неговата книга за оцветяване „Аниморфия“, се превръща в световен бестселър и е издадена  в повече от 30 страни. Това „творческо предизвикателство за оцветяване, рисуване и търсене“ не прилича на никое друго. В 96-те страници ще откриете както смайващи с реализма си портрети на животни, така и безчет малки, причудливи, забавни създания и предмети, които сякаш ще прелеят от страниците, за да нахлуят при вас!

„Аниморфия“ е една необикновена книга за оцветяване и РИСУВАНЕ
Художникът Кърби Розанес предизвиква всеки  да премери способностите си за рисуване, като оставя празни места  за попълване и дорисуване.

„Аниморфия“ е една необикновена книга за ТЪРСЕНЕ и разглеждане
Вгледайте се внимателно в шарките, линиите, украсите и детайлите. Какво още може да откриете, освен странни лица, фигурки и предмети? Тази книга е тест за вашата наблюдателност.
Книга, над която може да прекарате часове в оцветяване на безкрайните малки, причудливи детайли. Всъщност, може да прекарате цели часове само в разглеждане на странните творения на илюстратора Кърби Розанес и въобще да не посегнете към моливите. Светът в тези 96 страници е сложен, подробен, преплетен – истинско пиршество за въображението.

Очакваме я от 31 март и на българския пазар, издадена от „Миранда”.

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …