На фокус
Начало / България / Мич Албом прави връзка с небето в новия си роман

Мич Албом прави връзка с небето в новия си роман

Нова книга от спортния журналист Мич Албом, който се прочу с бестселърите „Вторници с Мори“ и „Пет срещи в рая“ е на българския книжен пазар. „Първият телефонен разговор с небето“ е една от най-вълнуващите и магични творби на автора, а същевременно е роман-медитация за силата на връзките между хората. Не е случайно, че още с излизането си през 2013 г. книгата се изкачи до върха на класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс“. Филмовият гигант „Уорнър Брос“ пък купи правата за филмирането й.

Албом води читателите си в малкото градче Колдуотър в Мичиган, където в един магичен ден започват да звънят телефони. Гласовете отсреща твърдят, че се обаждат от небето. Дали това е най-голямото чудо на всички времена? Или жестока измама? Новината за странните обаждания плъзва и множество хора се стичат в Колдуотър, за да участват в събитията. По същото време от затвора излиза изпадналият в немилост пилот Съли Хардинг, който намира родния си град обхванат от „треска за чудеса“. Дори малкият му син носи телефон играчка, с надеждата да разговаря с майка си, която е на небето.

Преминавайки плавно от епохата на изобретяването на телефона през 1876 г. към света, достигнал ново ниво на комуникации, Албом увлича читателя в спиращо дъха приключение, изпълнено с неистова надежда.

Всички книги от Мич Албом тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

blagoveshhenye-364324-zpSjfgfe-1024x576

„Иконата“

Никой не беше я виждал без грим. Висока, кракът винаги като излязъл от струг, чорапът …