Начало / България / Излиза „Извън системата” на Си Джей Бокс, по който Робърт Редфорд прави сериал

Излиза „Извън системата” на Си Джей Бокс, по който Робърт Редфорд прави сериал

На  24 март (четвъртък) с марката на „Обсидиан” ще излезе трилърът на американския писател Си Джей Бокс „Извън системата”. В момента Робърт Редфорд разработва телевизионен сериал за главния герой на романа – Джо Пикет.

Нейт Романовски е решил да живее извън системата, за да се възстанови от нанесени в миналото рани. Да избяга от цивилизацията с любимата жена, да ловува с безценните си соколи и да се радва на красотата на дивата природа в Уайоминг. Идилията е нарушена от появата на двама елитни агенти от тайна организация. Те имат нужда от помощта му, за да унищожат местна терористична клетка. В замяна криминалното му досие ще изчезне.
Но нищо не е такова, каквото изглежда, и Нейт скоро ще се изправи пред хора, които представляват непосредствена опасност за националната сигурност. А най-добрият му приятел, ловният инспектор Джо Пикет, ще се увери, че мечката гризли не е единственият хищник в Червената пустиня. Много по-опасни са настанилите се в изоставено ранчо ислямисти, които се подготвят за смъртоносен удар. И държат дъщерята на Джо и десетки младежи като заложници.
Нейт и Джо трябва да поведат борба на живот и смърт – с природните стихии, с времето, с фанатизираните убийци. Залогът е прекалено голям…

Екшън от най-висока класа. Герои, които ще запомните. Задължителен за четене. – Лий Чайлд

Внимателно изграден сюжет, който се развива до спиращ дъха край. – „Буклист”

Нонстоп екшън, съспенс и забавление. – „Лайбръри Джърнъл”

„Извън системата” тук

Прочетете още

IMG-20190202-WA0000

Написахме заедно съвършеното любовно писмо

Конкурсът ни за романтична столица на България събра много усмивки и признания в любов. Връщаме …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *