Начало / България / Магдалена Пашова трогна стотици жени на премиерата на „В кухнята на модерната жена“

Магдалена Пашова трогна стотици жени на премиерата на „В кухнята на модерната жена“

Магдалена Пашова трогна стотици жени с прочувственото си представяне на излязлата преди два месеца нова нейна книга „В кухнята на модерната жена”. Въпреки неделния дъжд над 200 дами се събраха на събитието, организирано от Пашова и издателство „Колхида“ в столичната книжарница „Хеликон България“. Срещата премина под мотото „Модерните жени променят света“.

Навръх Сирни Заговезни младата авторка трогна своите почитателки и приятели с лична история и спомени за майка си. „Модерната жена е уникално явление в човешката история! Днес ние имаме свободата и избора да пътуваме, да избираме кариерата си, да бъдем майки и домакини, без да пренебрегваме себе си и собствените си потребности за развитие и удовлетворение. Но ние дължим всички тези възможности на жените от предишните поколения, на нашите майки, баби и прабаби, които са прокарали пътя на модерната жена! И това е нещо, за което им дължим благодарност и признателност!“, сподели Пашова.

„Когато не знаеш за какво да пишеш, пиши за храна. Така ме учеше Виргиния Захариева. Това и направих. И така, лека-полека се появи книгата ми“, каза още авторката.

Дамите в книжарницата имаха възможност да се насладят на апетитни предложения от партньорите на събитието. Те опитаха рецепти от книгата „В кухнята на модерната жена”, пробиотичен кефир, луксозни ръчно изработени шоколадови бонбони само с естествени съставки, ароматен чай с джинджифил за добро храносмилане. Тествани бяха иновативни грижи за коса, аромотерапевтични продукти и минерална козметика.

Кулминация на събитието беше томболата с много награди.

Книги от Магдалена Пашова тук

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …