Начало / България / Магдалена Пашова събира приятелки и читателки в столична книжарница

Магдалена Пашова събира приятелки и читателки в столична книжарница

Авторката на „В кухнята на модерната жена (77 бързи, лесни и здравословни рецепти)“ Магдалена Пашова ще се срещне с приятелки и читателки с столичната книжарница „Хеликон България“. Това ще се случи в неделя, 13 март, от 15 часа.

Пашова ще изнесе кратка лекция на тема „Модерните жени променят света” – мотото на събитието. Издателите на „В кухнята на модерната жена (77 бързи, лесни и здравословни рецепти)“ „Колхида“ са планирали 2-3 дамски къта, за тези, които се интересуват от минерална козметика, коафьорство и арома терапия.

„В кухнята на модерната жена (77 бързи, лесни и здравословни рецепти)“ се появи наскоро на българския книжен пазар и се превърна в бестселър. В книгата Пашова е включила рецепти за разнообразни и балансирани ястия, приготвянето на които не отнемат повече от 30 минути и не изискват специални кулинарни умения.

„Модерната жена и нейната кухня са две явления, които не са съществували никога преди в човешката история!Жената днес, за разлика от нашите баби и прабаби, е едновременно образована, независима, уверена в собствените си способности, неограничена в пространството на дома, но когато създава дом, той отговаря на личния й стил, предпочитания и начин на живот. Модерната жена се интересува от здраве, хранене, спорт, йога, медитации и себеразвитие. Тя иска да изглежда добре, да се храни добре и да вдъхнови близките си да правят същото.

Кухнята на тази жена също е отражение на нейната различност. Там никога преди не е имало толкова уреди и техника, но те са ни необходими, защото ако има нещо, което да не ни достига на нас, модерните жени, това е време и ако с помощта на различни уреди можем да си спестим малко време, не виждам причина защо да не го правим“, казва Маги Пашова.

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

223197_b

Отрезвяваща история за България създаде наш хроникьор

И народите имат душа, напомня ни Тони Зарев Неговата „Отрезвяваща история… и други истории” работи …