Начало / България / Магдалена Пашова събира приятелки и читателки в столична книжарница

Магдалена Пашова събира приятелки и читателки в столична книжарница

Авторката на „В кухнята на модерната жена (77 бързи, лесни и здравословни рецепти)“ Магдалена Пашова ще се срещне с приятелки и читателки с столичната книжарница „Хеликон България“. Това ще се случи в неделя, 13 март, от 15 часа.

Пашова ще изнесе кратка лекция на тема „Модерните жени променят света” – мотото на събитието. Издателите на „В кухнята на модерната жена (77 бързи, лесни и здравословни рецепти)“ „Колхида“ са планирали 2-3 дамски къта, за тези, които се интересуват от минерална козметика, коафьорство и арома терапия.

„В кухнята на модерната жена (77 бързи, лесни и здравословни рецепти)“ се появи наскоро на българския книжен пазар и се превърна в бестселър. В книгата Пашова е включила рецепти за разнообразни и балансирани ястия, приготвянето на които не отнемат повече от 30 минути и не изискват специални кулинарни умения.

„Модерната жена и нейната кухня са две явления, които не са съществували никога преди в човешката история!Жената днес, за разлика от нашите баби и прабаби, е едновременно образована, независима, уверена в собствените си способности, неограничена в пространството на дома, но когато създава дом, той отговаря на личния й стил, предпочитания и начин на живот. Модерната жена се интересува от здраве, хранене, спорт, йога, медитации и себеразвитие. Тя иска да изглежда добре, да се храни добре и да вдъхнови близките си да правят същото.

Кухнята на тази жена също е отражение на нейната различност. Там никога преди не е имало толкова уреди и техника, но те са ни необходими, защото ако има нещо, което да не ни достига на нас, модерните жени, това е време и ако с помощта на различни уреди можем да си спестим малко време, не виждам причина защо да не го правим“, казва Маги Пашова.

Прочетете още

markus-spiske-109588-unsplash

Уикипедия направи живота по-разбираем

„Здравей, Свят“ са първите думи, които се появяват в нея на 15 януари преди 18 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *