Начало / Свят / Автобиографията на Брус Спрингстийн излиза през септември

Автобиографията на Брус Спрингстийн излиза през септември

Автобиографията на една от големите звезди на рок-музиката – Брус Спрингстийн, ще излезе на англоезичния книжен пазар през септември, обяви „Гардиън“. Очаква се премиерата на изданието да е на 27 септември, само няколко дни след 67-ия рожден ден на Спрингстийн.

Книгата ще носи заглавието“Born to Run“, както се казва и една от най-популярните му песни. Музикантът призна, че работил тайно цели седем години по написването на книгата. По думите му тя е „история за поезия, опасност и тъмнина“. Той разказва за детството си във Фрийхолд, Ню Джърси, израстването му като музикант, нощите му в баровете в Асбъри Парк и т.н.

„Да пишеш за себе си е забавно. Но в проект като този авторът дава и едно обещание на читателите си – да им покаже мислите си. Опитах се да направя точно това“, споделя Спрингстийн. Автобиографията му ще излезе едновременно в САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и Индия. Освен това правата за “Born to Run“ са купени и във Франция, Италия, Германия, Швеция, Холандия, Дания, Норвегия, Финландия и Испания.

Прочетете още

Copertina-C08157

Михаела Манасиева за най-романтичната страна: „Италианците са умели разказвачи на приказки“

Книгата ѝ ни води на много интересни места „Италия – вечната приказка“ се опира на любовта …